Karácsony előtti egész napos művészeti tábor

2019. december 23., 8.30–16.30

 

Azoknak a gyerekeknek akik imádnak alkotni és azoknak a szülőknek, akik az utolsó napi ünnepi készülődés alatt szeretnének gyermeküket a legjobb helyen tudni!
Az egész napos program már az ünnepekre hangolódva, hangulatos zenékkel, fényekkel és illatokkal fogja elvarászolni a gyerekeket.
Ebben a kellemes hangulatban fogunk festeni, rajzolni, sokféle technikávba merülve alkotni. A hangsúly a festészeten lesz, mivel a programot a Manzart festőművészet oktatója, Móni tartja.
A legszebb kép keretet is kap, akár a másnapi ajándékozás legegyedibb főszereplője is lehet a fa alatt.

Napi program:
Déleleőtt és délután 2X2 és fél óra képzúművészeti foglalkozás.
Ebéd sétatávolságra lévő étteremben.
Szép idő esetén ebéd után szabad levegő, igény szerint séta, játszóter.

Ajánlott korosztály: 7-12 év

Díj: 10 000 Ft/fő
Az ár tartalmazza a foglalkozásokhoz és a készülő alkotásokhoz szükséges teljes anyagköltséget egy képkerettel, ebédet és nassolnivalót.

A programot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!

Időpont: 2019.12.23., 8.30-16.30 

Helyszín: Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén), parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

Vezeti: Üveges Mónika

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 4.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.