CÉGES RENDEZVÉNYEK
Értékes csapatépítő programot keres?

Programjainkat azoknak a cégvezetőknek, HR-eseknek dolgoztuk ki, akiknek számít a kollégáik/alkalmazottaik épülése. Foglalkozásaink a jó hangulatú csapatélmény mellett, egyéni sikerélményt is nyújt a résztvevőknek. Mindezt úgy, hogy közben kollégáik saját készségeiket is fejlesztik, egyéni kreativitásukat is a felszínre hívhatják. Rajziskolánk méltán híres szakmai felkészültségéről és magasan képzett művész oktatóink (instruktorok) hiteles és empatikus hozzáállásáról. Workshopjaink a magas szakmai színvonal mellett a művészettel együttjáró felszabadító flow élményt egyaránt képesek nyújtani. Rajziskolánk saját műhelyében, de kitelepüléssel is vállalja a csapatépítők lebonyolítását. Művészeti workshopjaink témáját sokszínűen tudjuk a megrendelő cég szellemiségéhez, vagy az aktuális igényekhez hangolni. A könnyed témája miatt népszerű "kolibri akvarell festő workshop" mintáján keresztül ajánljuk figyelmükbe programunkat.

Mit nyújtunk az akvarell élményfestő programon?

A résztvevők (akár teljes rajzi előképzetség nélkül) a manapság nagyon népszerű, könnyed akvarell technikával egy saját művet alkotnak. A workshopot vezető művész oktató, egy rövid színkeverési és technikai ismertető után, lépésről-lépésre haladva segíti a résztvevőket, hogy a végén mindenki egy saját, hazavihető bekeretezett képpel térhessen haza. A végeredmény egy minőségi (akvarell) papíron megjelenő saját, kézzel festett kép.


• 3 órás élményfestés saját művészeti műhelyünkben vagy kitelepüléssel, az összes felhasznált anyaggal és eszközzel, professzionális instruktorral;
• könnyed, látványos akvarell technika elsajátítás, amellyel azok is hamar önbizalmat nyernek, akik még sosem ragadtak ecsetet;
• maradandó emlék: saját kézzel festett, bekeretezett kép

Ár és résztvevői létszám

- Egyszerre maximum 15 fő optimális. (magasabb létszám esetén még egy oktató szükséges, ami növeli a költségeket)
- Az öszes felhasznált anyagot és eszközt mi biztosítjuk.
- 3 órás program a Manzart Rajziskolában: 9000 Ft/fő, de minimum 60 000 Ft (Például ha csak 6 vagy annál kevesebb ember jelentkezett a programra) 
- Kitelepüléssel: 9000 Ft/fő + 23 000 (Budapesten)  

Az árak egyszeri workshopra vonatkoznak, csomag megrendelések és rendszeresség esetén kedvezmények egyedi ajánlat alapján.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat