FELSŐFOKÚ FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 

A Magyarországi és külföldi felsőfokú művészeti intézményekbe történő felvételi vizsgák, igen sokfélék. Ezért az ilyen irányú iskolákba való felkészülés sem lehet egységes. Rajziskolánkban a megfelelő kurzusok összeállításával, a kiválasztott intézmény felvételi igényeihez igazodva, testre szabott programot tudunk összeállítani.

Rajziskolánk működési struktúrájából adódóan a felvételiző, különböző napokon más és más vezető oktatókkal találkozhat. A sok nézőpontú szemlélet, amit a merőben különböző tanáregyéniségek tudása biztosít, hátterérül szolgálhat a felvételire kialakult, széles spektrumú látásmód alapjaihoz. A rajzi és festészeti alapokon és technikákon kívül, a különféle szakmai (tervezőgrafikai, textiltervezési, építőművészeti, szobrászművészi, látványtervezési, festőművész) felkészültséget igénylő alapképzést is tudjuk biztosítani. Segítünk a felvételi mappa összeállításában is.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy a legnépszerűbb hazai művészeti iskolákon túl, diákjaink Európa és az Egyesült Állomok számos művészeti intézményébe felvételiztek sikeresen.

A felvételi előkészítő programot a következő kurzusokból állítjuk össze:
- heti 2x3 óra tanulmányrajz: Kezdő rajz felnőtteknek kurzus, Rajztanfolyam haladó kurzus
- heti 3 óra festészeti alapismeretek, színes technikák: Festészeti alapok és technikák kurzus
- heti 2 óra szakmai foglalkozás a választott területhez tartozó oktatóval: Oszetzky Dorina , Lajkó Nóra, Nagy Brigitta

A program összeállítása és az árak meghatározása az egyéni igények felmérésével, személyes konzultáció után történik.

Érdeklődés / Jelentkezés