KÖZÉPISKOLAI FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 

Vannak gyerekek akiknél egészen kicsi korban egyértelműen eldől, hogy művészeti területen fognak érvényesülni. Vannak olyanok is, akik a pályaválasztás küszöbén hetedik-nyolcadik oszályos korukban szembesülnek azzal, hogy a kreatívitás, kézműveskedés, a rajzolás áll legközelebb hozzájuk. Ekkor kerül fókuszba a pályaválasztás nehéz kérdése, a művészeti isoklák feltérképezése, az ezekbe történő bejutás esélyének latolgatása, egyszóval a felvételi kérdésköre.

Gyakori kérdések ebben az élethelyzetben a szülők részéről:
Mit fog kezdeni ezzel az iskolával a gyermek?
Milyen lehetőségei lesznek?
Hogyan fog megélni művészként?
Milyen szakmákban tud elhelyezkedni?

Alább néhány példa:
Grafikus, illusztrátor, art direktor, formetervező, stylist, belsőépítész, enterior designer, fotós, animációs tervező, divat és öltözéktervező, textiltervező, jelmez és díszlettervező, maszkmester, foodstylist, formatervező, ötvös, ékszertervező, festőművész, grafikusművész, szobrászművész, hogy csak a legismertebbeket és legnépszerűbbeket említsük.

Oktatónk soktízéves felvételi előkészítő múlttal rendelkezik. Büszkén állithatjuk, hogy a magas túljelentkezésekkel terhelt művészeti intézményekbe való bejutási arányunk szinte 100%-osnak mondható.

Várjuk mindazokat a gyerekeket, akik eltökélten állnak a felvételi előkészítő kemény, ám annál szórakoztatóbb „munkájának” elébe. Ugyanakkor várkuk azokat is, akik még bizonytalanok, érdeklődésük még nem orientálódott egyértelműen, segítünk a tájékozódásban, egyéni és testreszabott programunkkal megkönnyítjük a dötés nehézségét.

Szerda: 15.00–17.00
Helyszín: Manzart Újpest - 1043 Budapest, Árpád út 53. - az Újpest-Központ metró megállótól 1 percre

Hétfő: 17.00–19.00
Helyszín: Manzart Belváros - 1066 Budapest, Lovag utca 9-11.

Vezeti: Somos Ildikó

14 000,- Ft / 4 alkalom
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.

A jelentkezés folyamatos, a tanév során bármikor lehet csatlakozni. Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 4000,- Ft mely a helyszínen fizetendő.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat