​4 ALKALMAS FESTÉSZETI KURZUS

 

Az új helyszínünk létrejöttét egy könnyed, de nagyon sok gyakorlati útmutatót tartalmazó festészeti kurzussal szeretnénk megünnepelni. Várunk téged, ha szeretnél elkezdeni festeni, de még a kezdet kezdetén vagy, nem tudod, hogyan állj neki! Akkor is gyere, ha úgy érzed még nem gyűjtöttél hozzá elég önbizalmat, biztosíthatunk, hogy amire elkezded a festést már kellő bátorságot fogsz gyűjteni a kalandhoz.

A szükséges gyakorlati tudnivalók és a színkeverés mellett, a festészet sokszínű világából most két alapvetően eltérő stílusú technikát szeretnénk megismertetni a résztvevőkkel. Az órák alapjául a látvány utáni festészet fog szolgálni, (tehát nem fotóról dolgozunk) amin keresztül pontos megfigyeléssel a realisztikusabb, letisztult ecsetkezeléstől eljutunk a felszabadult, hangulatot is kifejező expresszív képekig. Ha nincs rajzi előképzettséged, az sem baj, nem akadálya a részvételednek.

Mi segítünk az alapok megrajzolásában. Mindezt nagyon családias, felszabadult hangulatban, ahol ha a munka után éhesen beesve egy süteményt vagy szendvicset támad kedved enni vagy egy forró cappuccinóra vágysz, gond nélkül megteheted. Alkotásaidat a kurzus közben és végén természetesen hazaviheted.

Vezeti: Kádár Emese

Péntek: 18.00–20.30
2022. január 28-tól ––– Helyszín: 1077 Budapest, Csányi utca 7.

32 000,- Ft / 4 alkalom helyett az első óra ingyenes* utána 3 alkalom 24 000,- Ft
mely tartalmazza az összes felhasznált eszköz és anyag költségét.
* az ajánlat az első 12 jelentkező részére vonatkozik

A regisztráció 10 000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha valamilyen okból mégsem tudnak a workshopon résztvenni, a befizetett díj előleg a rajziskola előre egyeztetett egy másik programján levásárolható. A befizetés átutalással történik, a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 és maximum 12 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tartjuk meg, a befizetett előleget visszautaljuk.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat