Csomagjaink, ajánlataink:

Online élményprogramok

Az alábbi kurzusainkat online formában is tartjuk:
Decemberi különajánlat, Akril, Akvarell, Hygge, Kalligráfia

Ha home office, akkor online élményfestés. Senki sem marad ki az élményekből!
Választható online csoportfoglalkozás (Teams, Zoom, Google Meet) jól bejáratott és kipróbált technológiai háttérrel.

Online kurzusok ára: 13 000 Ft/fő (8-15 fő) - 15 000 Ft/fő (5 fő esetén)
Az online programjaink ára tartalmazza a szükséges művészeti eszközöket, anyagokat, valamint ezek házhozszállítási költségét.

01

Akril
– Klasszikus élményfestő

Előre egyeztetett képet festünk akril festékkel festővászonra, mely a klasszikus festmények varázslatos hangulatát idézi. Ezt hívják élményfestésnek. Élményt jelent a programon résztvevőknek, mert az oktatónk által előrajzolt, majd lépésről-lépésre készülő kép végeredménye egy valódi festmény lesz. Technikailag a legegyszerűbb, rajzilag teljesen kezdők is képesek a kép elkészítésére.

Manzart Rajziskolában: 8 900 Ft/fő (15-30 fő) - 9 900 Ft/fő (8-15 fő)
Kitelepülés esetén: 9 900 Ft/fő (8-15 fő) - 14 000 Ft/fő (5 fő esetén) + kitelepülési díj, ami függ távolságtól, parkolási kondícióktól, stb. Az árak tartalmazzák a felhasznált eszközök, anyagok költségét.

02

Akvarell
– Játékos könnyed alkotás

A résztvevők egy előrajzolt képet festenek akvarell festékkel (vízfesték) akvarell papírra. A folyamatot lépésről-lépésre segítjük. A végeredmény egy ma igen divatos, friss hangulatú kép modern keretben, mely jól mutat a szoba vagy akár az iroda falán is.
Könnyed, fiatalos lendületű, bátor és vállalkozó kedvű csapatoknak kifejezetten ajánljuk. Rajzilag teljesen kezdők is képesek a mű elkészítésére, a technika igényel valamiféle játékosságot, kreativitást, nem árt szeretni hozzá a spontaneitást.

Manzart Rajziskolában: 8 900 Ft/fő (15-30 fő) - 9 900 Ft/fő (8-15 fő)
Kitelepülés esetén: 9 900 Ft/fő (8-15 fő) - 14 000 Ft/fő (5 fő esetén) + kitelepülési díj, ami függ távolságtól, parkolási kondícióktól, stb. Az árak tartalmazzák a felhasznált eszközök, anyagok költségét.

03

Skandináv stílusú, falemezre festett sziluett kép
- Hygge életérzés

Vékony falemezre festett motívum. Dekoratív hatása jól hozza az otthonosság és kiegyensúlyozottság kellemes érzetét. Készítése nem bonyolult, hisz az előre megrajzolt részletek kitöltése a „felnőtt színezők" kedvelt meditációs foglalatosságát idézi. Mégis rendkívül inspiráló tevékenység, mert az egyes mezők megfestése számtalan verziót rejt magában, a kreativitásnak semmi sem szabhat határt. Rajzilag teljesen kezdők is képesek a mű elkészítésére.

Manzart Rajziskolában: 8 900 Ft/fő (15-30 fő) - 9 900 Ft/fő (8-15 fő)
Kitelepülés esetén: 9 900 Ft/fő (8-15 fő) - 14 000 Ft/fő (5 fő esetén) + kitelepülési díj, ami függ távolságtól, parkolási kondícióktól, stb. Az árak tartalmazzák a felhasznált eszközök, anyagok költségét.

04

Kalligráfia
– a szépírás művészete

A betűk formálása, egy felirat megtervezése, ezek kitartó, ismétlődő gyakorlása elmélyülésre késztető, meditatív tevékenység, ami a mindennapok rohanásában léleksimogató. A résztvevők belekóstolhatnak a szépírás technikájába. Klasszikus kalligrafikus eszközökkel dolgozunk, mint ecset, ecsetfilc, vágott hegyű filc, tustoll. Amikor újra kezünkbe fogjuk ezeket az „ősi" eszközöket, akkor érezzük meg a kézírás hiányát. A végeredmény egy saját kézzel készült íráskép, ami képkeretben csodálatos emlék, üzenet, mottó, idézet. Dísze lehet otthonunknak, de akár az irodai íróasztalon is emlékeztethet az igazán fontos dolgokra. Rajzilag teljesen kezdők is képesek a mű elkészítésére.
Manzart Rajziskolában: 7 900 Ft/fő (15-30 fő) - 8 900 Ft/fő (8-15 fő)
Kitelepülés esetén: 8 900 Ft/fő (8-15 fő) - 14 000 Ft/fő (5 fő esetén) + kitelepülési díj, ami függ távolságtól, parkolási kondícióktól, stb. Az árak tartalmazzák a felhasznált eszközök, anyagok költségét.

05

Csapatmozaik

Csapatmozaik programunkon a résztvevők együtt alkotnak meg egy előre egyeztetett és előrajzolt dekoratív, nagy méretű képet. A kollégák (csapattagok) a részekre bontott kép egy-egy darabját festik meg. A végén összeáll egy közös alkotás, ami szó szerint hatalmas és látványos kifejeződése lehet az igazi csapatszellemnek. A kép témája kifejezheti a cég szellemiségét, egy következő időszakra tervezett vezérgondolatot, vagy egy motíváló tartalmat. A végső kép összerakása is élményteli része a programnak, igazi team building program.

Az árak egyéni egyeztetés alapján alakulnak.

06

Komplex kreatív foglalkozás egészséges életmód témában

Gyerekek számára fejlesztett program kétórás program. Egészséges és szezonális ételekből inspirálódva (gyümölcsök, zöldségek, fűszerek) alkotunk valami újszerűt és egyedit. Festés vászonra, papírra (akril, tempera, vízfesték), gyurmázás, varrás, kollázs készítés, vegyes technikával., valódi egészséges ételekkel "fűszerezve". Célunk a lelki és testi feltöltődés mellett, hogy a résztvevő gyerekek látóköre és ízlésvilága táguljon, a szemükön és kezükön kívül egyéb érzékszerveiket is fejlesszék, érzékenyítsék.

Népszerűsíteni szeretnénk az egészséges életmódot, felhívni a figyelmet az anyagok újrahasznosítására, mindezeket épp a gyermekeink jövője érdekében. Megbeszélés alapján akár egy adott ország kevéssé ismert, vagy éppenhogy népszerű ételeire, kultúrájára is tudunk foglalkozást építeni. Lehetőség van egészségtudatos bloggerek és séfek bevonására is. Az árak egyéni egyeztetés alapján alakulnak.

07

Tavaszi, nyári festőiskola

A nyári fesztiválokkal, a fiatalság lendületével együtt lüktető programunk.

Egy strandon felállított mobil festőiskola, ami csak a megrendelőé.
Ezt az elsőre szokatlan helyszínt is ajánljuk azoknak a csapatoknak, akik kötetlenebb, mégis alkotással egybekötött időtöltésben szeretnének részt venni.
A programról igény szerint emlékezetes film is készülhet.

08

Exluzív élményfestés

Még egy esetleges karantén helyzetben is megtartható, biztonságos és hatalmas élményt adó program. Kis létszámú csoportban rendezett (maximum 8 fő) élményfestés azoknak akik exkluzív programot szeretnének ajándékozni partnereik, vagy akár kollégák és családtagjaik részére. A program során a résztvevők festőművész jelenléte és folyamatos segítsége mellett alkothatnak egy saját akril vagy olaj képet.

A csodálatos és inspiráló belvárosi helyszín megadja a művészi hangulatot és egyben az otthonosság intimitását is. Ha ez még nem lenne elég, megbeszélés szerint az alkalomhoz és a kép témájához illő cateringet és felszolgálást tudunk biztosítani. A program csapatépítésre, céges vagy magánjellegű ünnepségek lebonyolítására is kiváló.Gyerekek részére design és kézműves foglalkozásokkal, fotózással, tortázással is kiegészülhet a program.

* * *

Decemberi különajánlat

A téli ünnepek hangulata önmagában hordozza a varázslatot. Az ünnepre hangolódás része lehet a Manzart decemberi kreatív programja.

Egy Mikulás program, vagy a karácsony előtti party emlékezetes része lehet a közös alkotás, aminek eredménye egy téli hangulatú kép, igazán személyes és egyedi ajándék lehet a mikuláscsomagban, vagy a karácsonyfa alatt. Ha gyermekekkel együtt alkotnak a kollégák (szülő-gyermek vagy párok formájában) biztosak lehetünk benne, hogy még az apukák is a leglelkesebb festők közé fognak tartozni. Fiatal csapattagokra is gondoltunk, ahol a dizájnosabb képi témák praktikus ajándékok formájában ölthetnek testet. Ezeken a foglalkozásokon természetesen az ünnepekhez kapcsolódó témákban alkotunk.

Az árak egyéni egyeztetés alapján alakulnak.

* * *

Helyszín opciók

• KIRÁLY UTCA 41. - Alkotásra inspiráló művészi környezet, exluzív, kis létszámú csoportokban. Személyre szabott foglalkozások akár kollégák, ügyfelek számára is.

• Foglalkozásaink 15 főig megtarthatóak a Manzart Rajziskolában, ennél nagyobb létszám esetén „házhoz" megyünk.

• Lehetőség van harmadik helyszínen pl. egy a fővároshoz közel kastélyban (Fót, Martonvásár) tartani workshopunkat

• Nagy kedvenc Magyarország egyik legfestőibb szegletében a Dunakanyarban, kajakozással egybekötött, akár többnapos workshopunk.

• Kifejezetten alkotói csoportok vendéglátására specializálódott a balatonfüredi Száka-Völgyben található csodálatos Dülő vendégház.

• Kopaszi-gát, Római-part