A Manzart Rajziskola- és Művészeti Műhely működési rendje


Rajziskolánk alapelve, hogy az oktatás az egyéni igények és képességek szem előtt tartásával történik. Minden kérést igyekszünk figyelembe venni és szívesen fogadjuk az észrevételeket. A képzések zavartalanságának érdekében a rajziskola az alábbi szabályok szerint működik.

Jelentkezés:
Programjainkra minden elérhetőségünkön elfogadunk jelentkezéseket.
+36 20 915 2595
manzart.rajziskola@gmail.com

Befizetések:
A programok részvételi díjának befizetése történhet szeméyesen, átutalással vagy webshopon keresztül. A részvételi díjat minden esetben a program megkezdése előtt kell kifizetni. ​Bérletes foglalkozásainkra a befizetések határideje átutalás esetén az adott hónap első napja vagy személyes befizetés esetén a hónap első foglalkozásának napja. Hóközi jelentkezés esetén a hónapból hátralevő foglalkozásokat kell fizetni. Workshopokra történő jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, az előleg összege a meghirdetett részvételi díj 50%-a. Az előleg befizetési határideje a foglalkozást megelőző 8. nap. Lemondás esetén a befizetett előleg szabadon felhasználható bármelyik programunkra. A workshopok részvételi díjának második részlete a foglalkozás megkezdése előtt a helyszínen fizetendő. Születésnapi programjaink foglalása az alapdíj befizetésével válik véglegessé. Táborainkba a helyfoglalás a részvételi díj 50%-nak befizetésével lehetséges.

Kedvezmények:
Testvéreknek az összes Manzart Rajziskolás foglalkozás árából 15% kedvezményt biztosítunk a második és minden további gyermek részvételi díjából. Több bérletes foglalkozásunk egyidejű igénybevétele esetén egyéni kedvezmények lehetségesek.

Próba foglalkozások:
Bérletes foglalkozásainkra történő jelentkezés előtt lehetőséget biztosítunk egy alkalommal a kipróbálásra, ennek díja kedvezményesen 1500- Ft / alkalom. Egy jelentkező maximum 3 különböző próba foglalkozáson vehet részt.

Szükséges felszerelések és anyagok:
A tanfolyamok ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket. A foglalkozások idejére a felsőruházatot védő öltözet ajánlott, a ruházat esetleges károsodásáért a felelősséget nem tudjuk vállalni.

Hiányzások pótlása:
Hiányzás esetén az elmulasztott óra, a hiányzás napjától számított 30 napon belül, bármelyik rajziskolai foglalkozásán pótolható. A pótlásra kiválasztott foglalkozásról az esedékes időpont előtt lekésőbb egy nappal e-mailben vagy sms-ben értesítést kérünk.

Kísérők:
Kisgyermekek esetén lehetőség van arra, hogy a szülő vagy kísérő az első foglalkozás során jelen legyen. A programok zavartalan lebonyolítása érdekében arra kérjük a hozzátartozókat, hogy a gyerekek a későbbiekben a foglalkozásokon önállóan vegyenek részt.

Online adatvédelmi nyilatkozat:
Az online értékesítési tevékenységgel kapcsolatban birtokunkba kerülő személyes felhasználói adatokat kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából használjuk fel.