HellóManzart! Művészeti délután gyerekeknek

 

Ebben az életkorban hatalmas inspiráló erővel bír, ha a gyermek megismerkedik a művészet eszközeinek sokszínűségével, amelyek az alkotást még élménydúsabbá varázsolják számára. Kurzusunk segít megismerkedni olyan klasszikus technikákkal, mint a grafit, a szén, az akvarell, az akril, a pasztell, a tus, valamint a kollázs és a montázs.

A technikai fortélyok mellett a feladatok egyaránt fókuszálnak a rajzi alapok elsajátítására, és a kreatív önkifejezés gyakorlására. Betekintést ad a különböző művészeti látásmódokba is: kurzusunk játékosan kalauzolja a gyerekeket át a művészettörténeten, a régmúlttól a kortárs alkotásokig, érintve a modern mozgókép kultúrát is. Oktatóink szem előtt tartják a csoport igényeit, és figyelmet fordítanak a személyes fejlődésre is. A foglalkozások során a gyerekek hasonló érdeklődési körű közösségben, kellemes környezetben, szakmai segítség mellett alkothatnak, fejleszthetik készségeiket.
A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni. Mindezt nagyon családias, felszabadult hangulatban, ahol a szülő/kísérő egy kávé vagy sütemény mellett kényelmesen, akár a laptopján dolgozva meg tudja várni a gyermeket.

8-12 éveseknek ajánljuk

Péntek: 16.30–17.45 --- Helyszín: HELLO ANYU! 1077 Budapest, Csányi utca 7.

Vezeti: Kádár Emese

16 000,- Ft / 4 alkalom

A kurzust folyamatosan tervezzük az év folyamán, a fizetés 4 alkalmas bérletekben történik, melyből egy hiányzást minden esetben jóváírunk. Lehetőség lesz egy egyszeri próbaalkalomra is mely 4000 Ft és csak a helyszínen, készpénzben fizetendő.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat