Baba-Mama csoport

 

Kreatív foglakozásunk, elsősorban a képzőművészet eszközeivel szórakoztatják a kicsiket, de nem titkolt szándéka a többi gyerekkel való együttműködés, közös játék élményébe való bevezetés sem.Az óvoda előtti időszakban, amikor a kicsiknek először kell igazán közösségben helytállniuk, segítséget jelenthet hasonló cipőben járó gyermekekkel való közös, felszabadult alkotás. Ebben a korban még elemi erővel van jelen a kíváncsiság, az újra való nyitottság. Izgalmas minden anyag ami nyomot hagy, és minden felület ami telerajzolható. 

A Baba-Mama csoportban bátran lehet pacsmagolni, kenni, kézzel festeni (erre a célra alkalmas gyerekbarát festékekkel) ezen a foglalkozáson jó jel, ha festékfoltos lesz a padló

A szülőkre is gondoltunk!
Akinek kedve van közben szülőként alkotni, bátran megteheti, akár úgy, hogy a gyermekének segít, vagy akár csak a háttérből támogatja. Emellett oktatónk készül a jelen lévő szülők számára izgalmas művészeti feladatokkal.A folyamat:Egy padlóra kiterített nagy lapra készül egy közös alkotás, melyet az oktató előkészít (előrajzol, megadja az indító vonalakat, stb…) ezt a nagy alkotást a gyerekek közösen fejezik be az oktatóval. Maga az alkotás kb. fél órás lesz. A foglalkozás elején mondókákkal, beszélgetéssel készülünk fel az alkotásra, melyekbe egy kis színismeretet is belecsempészünk. Az alkotás után pedig lehetőség van egy kis játékra, melynek a nagy mű szerves része lesz.

A befejezett alkotásról a foglalkozás végén mindig fotó készül, melyet a résztvevőknek digitálisan is elküldünk.

Ezeken a foglalkozásokon a gyerekek mindig csak szülő vagy kisérő részvételével lehetnek jelen!
A foglalkozás időtartama alatt a gyermek mellett folyamatosan jelen kell lennie a szülőnek/kísérőnek, festőművész oktatónk Lajkó Nóra a foglalkozást vezeti, a feladatokat és az alkotást segíti, instruálja.

A Rajziskolában kifejezetten pelenkázó nincs, a mosdóban, az erre az alkalomra összeállitott ideiglenes padon lehet ezt megoldani.

Ezek a foglalkozások mindig csak kis létszámmal és előzetes bejelentkezés alapján vannak megtartva.

2-4 éveseknek ajánljuk

Csütörtök: 10.30–11.45
Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53.
Vezeti: Lajkó Nóra

12 000,- Ft / 4 alkalom
3500 Ft / alkalom
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat