ÖRÖKÍTSD MEG A VILÁGOT MAGAD KÖRÜL!

VÁZLATRAJZ, SKETCHBOOK ÉS ÚTINAPLÓ KÉSZÍTÉS

Budapest, 2020. július 13-17. naponta: 9.00-16.00

Táborunkban a résztvevők széles alkotói eszköztárat sajátíthatnak el, hogy élményeik gyors megörökítése (skicc) meghatározó hobbivá válhasson, akár életreszólóan segítsen utazásaik kreatív megörökítésében. Akvarell, tus, toll, ceruza és egyéb könnyed művészeti eszközök segítségével megtanulnak gyors vázlatokat készíteni a látott világról, majd ezeket tovább dolgozni, saját benyomásaik alapján képeket alkotni.

Délelőttönként sétával, hangulatos piknikkel egybekötve, skicceket rajzolnak festenek, délutánonként a felvázolt élményeket megtanulják kidolgozni. Akár játékos formában, hozzáadott ragasztott tépett emlékdarabokkal kollázs formájában, vagy pontosabb rajzi kidolgozással saját műveket hoznak létre. Így ismerik meg lépésről-lépésre az "útinapló" vagy "sketchbook" készítésének titkait. A művészeti technikák helyes alkalmazását, és a térábrázolás alapfelvetéseit profi és a tanításban is gyakorlott építész és képzőművész oktatónk egyaránt garantálja.

Díj: 37 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 12-18 év

A tábort vezeti: Lajkó Nóra festőművész és Kádár Emese képzőművész 

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 10% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A tábor díja tartalmazza az ebédet, valamint délelőtt és délután egy kis nasit, innivalót, gyümölcsöt. Ezért kérjük, hogy a gyerekek reggelizzenek otthon, vagy a reggelinek szánt ennivalót hozzák magukkal.

A gyerekek olyan ruhába jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.