ÖRÖKÍTSD MEG A VILÁGOT MAGAD KÖRÜL!

VÁZLATRAJZ, SKETCHBOOK ÉS ÚTINAPLÓ KÉSZÍTÉS A BELVÁROSBAN

Budapest, 2020. augusztus 3-7. naponta: 9.00-16.00

Hol is lehetne jobb helye egy kamaszoknak szóló programnak mint a város szívében? A fiatalos, romkocsmás környezet és patinás, épületek eklektikus egyvelege egész napos témát nyújt a művészi megörökítéshez. Kivételesen nem a mobillal, hanem rajzok, skiccek formájában. A tábor helyszínéül szolgáló HellóAnyu Kávézó része az életérzésnek, szuper bázis a megpihenésre és inspirálódásra, alkotásra.
Táborunkban a résztvevő fiatalok széles alkotói eszköztárat sajátíthatnak el, hogy élményeik gyors megörökítése (skicc) meghatározó hobbivá válhasson, akár életreszólóan segítsen utazásaik kreatív megörökítésében. Akvarell, tus, toll, ceruza és egyéb könnyed művészeti eszközök segítségével megtanulnak gyors vázlatokat készíteni a látott világról, majd ezeket tovább dolgozni, saját benyomásaik alapján képeket alkotni.

Délelőttönként környékbéli sétákkal a hangulatos tereken akár piknikkel egybekötve, skicceket rajzolnak festenek, délutánonként a felvázolt élményeket megtanulják kidolgozni. Akár hozzáadott ragasztott tépett emlék vagy papír darabkákkal kollázs formájában, vagy pontosabb rajzi kidolgozással saját műveket hoznak létre. Így ismerik meg lépésről-lépésre az "útinapló" vagy "sketchbook" készítésének titkait. 
A művészeti technikák helyes alkalmazását, és a térábrázolás alapfelvetéseit profi és a tanításban is gyakorlott építész és képzőművész oktatónk egyaránt garantálja

Díj: 38 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 13-18 év

A tábort vezeti: Lajkó Nóra festőművész

HELYSZÍN:
HellóAnyu Kávézó, 1077 Budapest, Csányi u. 7.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- a helyszínen készített ebédet
- napközben gyümölcsöt, nassolnivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 10% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 10.000 Ft díj előleg befizetésével véglegesedik. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük.
A tábort minimum 6 fő jelentkezése esetén tudjuk megtartani.. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, úgy a programot sajnos nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.