KÉPREGÉNY-ANIMÁCIÓ KAMASZOKNAK  

Budapest, 2020. augusztus 10-14. – naponta: 9.00-16.00

Várjuk azokat a fiatalokat, akik nem csak rajzolni, de írni, gondolkodni, történeteket mesélni is szeretnek. A képregény az önkifejezés egyik legszabadabb és legönállóbb műfaja. Lehetőséget biztosít bárkinek, hogy fantasztikus kalandokat éljen meg egy saját maga alkotta világban. Táborunkban ezeket az ötleteket élvezetes feladatokkal és különféle művészeti technikák alkalmazásával szeretnénk kicsalogatni a résztvevőkből, hogy saját maguk hozhassák létre a hozzájuk leginkább illő alkotásokat.

A résztvevőknek lehetőségük lesz belekóstolni az animációs tervezés és mozgatás alapjaiba is, számos kreatív feladat során. Megismerkedhetnek a stop-motion animáció, a storyboard rajzolás és a fázis rajzolás sajátosságaival is. Kortárs és klasszikus művészek munkáival inspirálva, az elmélet és a gyakorlat szorosan kapcsolódva mélyül el a tábor 5 napja folyamán. Mindezt egy fiatal, lendületes és kreativitással teli alkotócsoport segédletével.

Mindennap délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz. Ezt egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és szabadtéri szieszta fogja tagolni. 

Díj: 36 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 13-18 év

A tábort vezeti: Balázs Bori - Kávai Fanni 

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 10% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A tábor díja tartalmazza az ebédet, valamint délelőtt és délután egy kis nasit, innivalót, gyümölcsöt. Ezért kérjük, hogy a gyerekek reggelizzenek otthon, vagy a reggelinek szánt ennivalót hozzák magukkal.

A gyerekek olyan ruhába jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.