NYÁRI ALKOTÓTÁBOR FELNŐTTEKNEK

ALSÓÖRS, JÚLIUS 9-13.

 

A Balaton északi partján Alsóörsön, (Budapestről is könnyen elérhető településen) 5 napos művészeti tábort szervezünk az érdeklődőknek. Tapasztalt és szakképzett, művész oktatók segédletével végig járjuk a falu szépségeit, és alkotunk a természet valódi és közvetlen megfigyelésén keresztül. "Ránézünk" a nádasra és a hattyúkra – más szemmel, mint a strandolós pihenés közben. A falu csendesebb részein letáborozunk együtt, és kivételesen nem fényképezőgéppel, hanem saját festményeinkkel és rajzainkkal örökítjük meg a látottakat.

A könnyed nyári hangulathoz illeszkedően elsősorban akvarell, pasztell és szén technikával fogunk foglalkozni. Igazi relaxálós szünidei programra készülünk, mely kiegészítője lehet egy tartalmas balatoni nyaralásnak. A program kis létszámú csoporttal, személyre szabottan történik. Mindenkivel a tudásszintjének megfelelően fogunk foglalkozni, alkotni.

Teljesen kezdők és már gyakorlottabb jelentkezők részvételére egyaránt számítunk. Alkotóházunk csodálatos környezetben, Alsóörs nyugalmas és festői szépségű részén, a helyi műemlékek egyik legközkedveltebb épületében, az alsóörsi Törökházban lesz.

Díj: 44 000 Ft/fő
A díj tartalmazza:
- 5 napos 2X3 óra művészeti foglalkozás
- teljes anyagköltség
- ebéd (2 fogás a helyi Família étteremben)
- ásványvíz, kesz, gyümölcs

Korai jelentkezés és igény esetén, nagyon kedvezményes szállás lehetőséget is tudunk javasolni. Egyéb esetekben a szállás és az utazás egyénileg szervezendő.

Ajánlott életkor: 16 éves kor felett

A tábort vezeti: Somos Zsuzsa festőművész és Somos Ildikó grafikus

Jelentkezés