MŰVÉSZETI TÁBOR GYEREKEKNEK

ALSÓÖRS, JÚLIUS 16-20. – naponta 9.00-16.00

 

A Balaton északi partján Alsóörsön, (Budapestről is könnyen elérhető településen) 5 napos művészeti tábort szervezünk az érdeklődő gyerekeknek. Tapasztalt és szakképzett művész oktatók segédletével végig járjuk a művészeti technikák széles skáláját, a természet valódi és közvetlen megfigyelésén keresztül. "Ránézünk" a nádasra és a hattyúkra – más szemmel, mint a strandolós pihenés közben. Aquarell festés a vízről, az erdőről, garfikák a faluban, pasztell az erdőben, az állatok közvetlen megfigyelése, vázlat rajzolás. A falu csendesebb részein letáborozunk együtt, és kivételesen nem fényképezőgéppel, hanem saját festményeinkkel és rajzainkkal örökítjük meg a látottakat. Igazi relaxálós szünidei program, kiegészítője a tartalmas nyaralásnak. Alkotóházunk csodálatos környezetben, Alsóörs nyugalmas és festői szépségű részén, a helyi műemlékek egyik legközkedveltebb épületében, az alsóörsi Törökházban.

Ajánlott életkor: 7-11 éves korig.

A tábort vezeti: Somos Zsuzsa festőművész és Somos Ildikó grafikus

Korai jelentkezés és igény esetén, nagyon kedvezményes szállás lehetőséget is tudunk javasolni. Egyéb esetekben a szállás és az utazás egyénileg szervezendő.

Ár: 33 000 Ft

Az ár tartalmazza a tábor során felhasznált eszközök és anyagok mellett az ebédet és nasit. A táborra jelentkezni előzetes regisztrációval lehet.

Jelentkezés