MŰVÉSZETI TÁBOR GYEREKEKNEK

BADACSONYTÖRDEMIC, JÚLIUS 2-6.

 

Rajziskolánk különleges lehetőséget kínál a művészetet kedvelő tanítványaink számára. A Balatonnál, Badacsony szívében (Balatonra néző panorámás, erdő széli, vadregényes környezetben, igényes magánszálláson) 5 napos tábort szervezünk a művészetre nyitott gyerekek számára. Végig járjuk a művészeti technikák széles skáláját, a természet valódi és közvetlen megfigyelésén keresztül. Aquarell a Balaton felett, pasztell az erdőben, bogárrajz grafittal, madarak agyagból, az éjszakai erdő szénnel, papírkészítés, az erdő összes kincsét felhasználva, és még sok-sok meglepetés: fürdőzés, éjszakai séta az erdőben, bográcsozás, közös főzések a szabadban, vitorlázás a Balatonon. A tábor az elmúlt években nagyon népszerű és sikeres volt. A résztvevők hatalmas élménnyel és rengeteg hasznos tudással mentek haza. Az ottalvós helyek különböző színvonalúak, ezért más-más díjazás alá esnek. Emellett a fiú-lány jelentkezéseket is optimalizálnunk kell. Ezért a néhány ottalvós hely mindenképp személyes egyeztetést kívánnak a jelentkezőktől.

A tábor a Badacsony Vendégházban, Badacsonytördemicen kerül megrendezésre, amiről további információ itt található: http://www.booking.com/hotel/hu/badacsony-vendeghaz.hu.html

Díjak:
ottalvós (kisház): 58 000 Ft + 4 000 Ft útiköltség (maximum 6 fő)
ottalvós (sátras): 50 000 Ft + 4 000 Ft útiköltség (maximum 4 fő)
bejárós: 35 000 Ft

Az ottalvós gyerekek ajánlott életkora:
12-15 éves korosztály Bejárós gyerekeket 7 éves kortól fogadunk.

A tábort vezeti: Somos Ildikó grafikus és Máté Orsolya iparművész

A táborozás során a művészeti eszközöket és anyagokat biztosítjuk. Az ottalvós gyerekek esetén teljes ellátást biztosítunk, a bejárós gyerekek ebédet és nasit kapnak. A táborra jelentkezni előzetes regisztrációval lehet.

Jelentkezés