5 NAP, 5 MŰVÉSZETI TECHNIKA – BUDAPEST

Budapest, 2021. június 21-25. – naponta: 9.00-16.00

 

5 napos táborunkban minden nap egy új művészeti alaptechnika megismerésére és gyakorlására fókuszálunk. Grafit, szén, akril, akvarell, pasztell, tus, kollázs, montázs és ezek vegyes használata fogja nyújtani az alapprogramot. A tábor programja hasonló lesz mint az évközben megszokott és nagyon kedvelt gyermek művészeti foglalkozások de végre időkorlátok nélkül egész nap alkothatunk, elmélyedhetünk a kedvenc technikánkban.

Megismerhetünk és kipróbálhatunk újakat, olyanokat amiket eddig talán még nem is láttunk és hallottunk. 🙂 A délelőtti és délutáni művészeti foglalkozást egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és játszótéri szieszta fogja tagolni.

Az időjárás függvényében, az alkotást igyekszünk majd minél több alkalommal a szabadban végezni. A gyerekek fesztelenül, beszélgetve, zenét hallgatva, gyakorlatban látnak és tanulnak, részesei lehetnek az együtt alkotás élményének. Minden nap végén hatalmas sikerélménnyel, új ismeretekkel és kész alkotással térnek haza.

Díj: 36 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 7 -12 év

A tábort vezeti: Kádár Emese, képzőművész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.