KÉPREGÉNY-ANIMÁCIÓ KAMASZOKNAK  

HellóAnyu! Kávézó, 2021. június 21-25. – naponta: 9.00-16.00

Képregény-animáció tábor kamaszoknak Várjuk azokat a fiatalokat, akik nem csak rajzolni, de írni, gondolkodni, történeteket mesélni is szeretnek. A képregény az önkifejezés egyik legszabadabb és legönállóbb műfaja. Lehetőséget biztosít bárkinek, hogy fantasztikus kalandokat éljen meg egy saját maga alkotta világban.

Táborunkban ezeket az ötleteket izgalmas feladatokkal és különféle művészeti technikák alkalmazásával szeretnénk kicsalogatni a résztvevőkből, hogy saját maguk hozhassák létre a hozzájuk leginkább illő alkotásokat. A program során lehetőség lesz belekóstolni az animációs tervezés és mozgatás alapjaiba is, számos kreatív feladat során. Megismerkedhetnek a stop-motion animáció, a storyboard rajzolás és a fázis rajzolás sajátosságaival is. Kortárs és klasszikus művészek munkáival inspirálva, az elmélet és a gyakorlat szorosan kapcsolódva mélyül el a tábor 5 napja folyamán.

Mindezt egy fiatal, lendületes és kreativitással teli alkotócsoport tagjainak segédletével. A tábor segíthet a tematikához kapcsolódó szakmai irányú továbbtanulásban, döntésekben, a lehetőségek megismerésében. Minden nap egy délelőtti és egy délutáni művészeti foglalkozás lesz, amit egy a helyszínen főzött és elfogyasztott ebéd és (esetleg) szabadtéri szieszta fog tagolni.

Díj: 39 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 12-18 év

A tábort vezeti: Balázs Bori illusztrátor, Somogy Sára MOME végzős animáció szakos hallgató

HELYSZÍN:
HellóAnyu! Kávézó,  1077 Budapest, Csányi u. 7.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A fiatalok olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.