DIVATTERVEZÉS ÉS DIVATILLUSZTRÁCIÓ TÁBOR GYEREKEKNEK 

Budapest, 2021. június 28 - július 02. – naponta: 9.00-16.00

 

A tábor a divat népszerű és szerethető világán keresztül nyújt betekintést a kreatív tervezés világába.

A gyerekek részt vehetnek szabad, de sablonoktól mentes tervezői folyamatokban, mely nem csupán a ruha, az öltözékkiegészítő, és ékszer tervezés, hanem a kreatív élet számos egyéb területén hasznosítható. Gazdagítja a képzeletet, az ízlést, a nyitottságot. A programok során nemcsak az elmélet és a tervezés hanem a kevésbé ismert ám nagyon élvezetes textil-minta tervezés, anygag-festés, varrás is előtérbe kerül.
Mindemellett az újra reneszánszát élő és a mai design világához alkalmazkodó hímzés és nemez művészetével is ismerkedhetnek a gyerekek. Profi iránymutatással, divat- és textiltervező iparművészként alkotó oktatónk segítségével a gyerekek rengeteg értékes információhoz és gyakorlati tapasztalathoz juthatnak.

Érdekes és megújuló alapanyagokkal, formákkal kísérletezhetnek és hozhatnak létre új saját készítésű dekoratív tárgyakat is. Minden nap délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz amit egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és szabadtéri szieszta fog tagolni.

Díj: 36 000 Ft/fő

Ajánlott életkor   9-12 éves kortól

A tábort vezeti: Bokányi Nóra textiltervező művész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.