Képzőművészeti alkotótábor felnőtteknek Alsóörsön

2021. június 28-július 02. naponta: 9.00-16.00

A Balaton északi partján Alsóörsön, egy csodálatos, Budapestről is könnyen elérhető településen, 5 napos, (nem ottalvós) művészeti tábort szervezünk az érdeklődőknek. Tapasztalt művész oktatók segédletével végig járjuk a falu szépségeit, és alkotunk a természet valódi és közvetlen megfigyelésén keresztül. "Ránézünk" a nádasra és a hattyúkra – más szemmel, mint a strandolós pihenés közben. 

A falu csendesebb részein letáborozunk együtt, és kivételesen nem fényképezőgéppel, hanem saját festményeinkkel és rajzainkkal örökítjük meg a látottakat. A könnyed nyári hangulathoz illeszkedően elsősorban akvarell, pasztell, szén és akril technikával fogunk foglalkozni. Igazi relaxálós szünidei programra készülünk, mely kiegészítője lehet egy tartalmas balatoni nyaralásnak. 

A program kis létszámú csoporttal, gyakorlatilag személyre szabottan történik. Mindenkivel a tudásszintjének megfelelően fogunk foglalkozni, alkotni. Teljesen kezdő és már gyakorlottabb jelentkezők részvételére egyaránt számítunk. Alkotóházunk és bázisunk csodálatos környezetben, Alsóörs nyugalmas és festői szépségű részén, a helyi műemlékek egyik legközkedveltebb épületében, az alsóörsi Törökházban lesz.

Díj:
48 000 Ft/fő

A tábort vezeti: Lajkó Nóra festőművész és Somos Zsuzsa grafikusművész

HELYSZÍN:
Alsóörsi Török-ház, Alsóörs, Petőfi köz 6.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

Kérjük olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Speciális étrend igényüket mielőbb jelezzék.