ÖRÖKÍTSD MEG A VILÁGOT MAGAD KÖRÜL!

VÁZLATRAJZ, SKETCHBOOK ÉS ÚTINAPLÓ KÉSZÍTÉS

BUDAPEST, 2021. JÚLIUS 05-09. naponta: 9.00-16.00

Táborunkban a résztvevők széles alkotói eszköztárat sajátíthatnak el, hogy élményeik gyors megörökítése (skicc) meghatározó hobbivá válhasson, akár életreszólóan segítsen utazásaik kreatív megörökítésében.
Akvarell, tus, toll, filc, ceruza és egyéb művészeti eszközök segítségével megtanulnak gyors vázlatokat készíteni a látott világról, majd ezeket tovább dolgozni, saját benyomásaik alapján képeket alkotni. Délelőttönként sétával, hangulatos piknikkel egybekötve, skicceket rajzolnak festenek, délutánonként a felvázolt élményeket megtanulják kidolgozni.
Akár játékos formában, hozzáadott ragasztott tépett emlék darabokkal kollázs formájában, vagy pontosabb rajzi kidolgozással saját műveket hoznak létre. Így ismerik meg lépésről-lépésre az "útinapló" vagy "sketchbook" készítésének titkait.

A művészeti technikák helyes alkalmazását, és a térábrázolás alapfelvetéseit profi és a tanításban is gyakorlott építész és képzőművész oktatónk egyaránt garantálja.
 

Díj: 38 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 11-16 év

A tábort vezeti: Lajkó Nóra festőművész és Kádár Emese képzőművész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.