3 NAPOS MŰVÉSZTELEP FELNŐTTEKNEK A BÖRZSÖNYBEN

2021. JÚLIUS 23-25.

Töltekezz és alkoss velünk az ország egyik legvarázslatosabb szépségű pontján, ami a művészeket is évszázadok óta magához vonzza és inspirálja! A három napos program során, úgy tanulhatnak és alkothatnak, ahogy az igazi plein air festő művészek tették, a szabadban, a környezet valódi megfigyelésén keresztül.

A kirándulásokkal, pihenéssel, bográcsozással tarkított művészeti kaland, a festői helyszín és a hasonló érdeklődési körű csapat biztosan garantálja, hogy a résztvevők meghatározó élményt és akár egy életre szóló hobbi vagy elköteleződés alapjait kapják. A program gerince a környezet valódi megfigyelésén keresztüli alkotás lesz, de mint ahogy az a művésztelepeken lenni szokott, lehetőség lesz a látottak továbbgondolására és koncepcióba helyezett, akár fantáziával kiegészített művészi képalkotásra is. Most a fókusz nem csak a tanulmányrajzokon és a valósághű ábrázoláson, hanem az egyéni művészi megnyilvánuláson is lesz. Ilyesmire a hétköznapokon vagy a rajziskolai felkészülés során nemigen van idő és lehetőség.

A kirándulások és séták alatt a vázlatrajz vagyis a sketch technikát is gyakoroljuk és használjuk, az élményeket ilyenformán is meg tudjuk majd őrizni a későbbiekben.

Teljesen kezdő és már tapasztaltabb résztvevőkre egyaránt számítunk. A csapat közös helyszíneken, de akár egymástól függetlenül személyreszabott instrukciók mentén fog alkotni.

Díj: 46 000 Ft/fő + útiköltség 

A szállással, utazással és étkezéssel kapcsolatos részleteket a jelentkezőknek külön mailben küldjük.

A tábort vezeti: Lajkó Nóra festőművész

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com