ManzArt, Színes művészeti technikák

BUDAPEST, 2021. JÚLIUS 26-30. naponta: 9.00-16.00

Egy tábor a legnyitottabbaknak! 🙂 Itt a lényeg és a fókusz nem csak a rajzon, a valósághű ábrázoláson, hanem az egyéni világlátáson és az ösztönös, őszinte kreatív megnyilvánuláson is lesz. Amit megismertetni szeretnénk, egy kicsit túlmutat a képzőművészethez kapcsolódó elképzeléseink hagyományos keretein. 

A színek és formák ábrázolásának sokszínűségét, a különböző technikában rejlő lehetőségeket és szabadságát szeretnénk megmutatni a fiataloknak. Azt is, hogy a modern képzőművészet nem feltétlen értelmezhetetlen, csak a művészek számára otthonos világ. Persze lesz sok rajz és festés, sok-sok újat fogunk tanulni de a hagyományos művészeti technikákon túl (szén, akril, akvarell, pasztell, tus, kollázs, montázs) betekintést szeretnénk adni a kortárs művészet adta új lehetőségek irányába is. Még az is elképzelhető, hogy az alkotások térbelivé, műtárgyakká formálódnak. Reményeink szerint a tábor alatt a fiatalok oldódnak és nyitottabbá válnak, az, hogy képesek és mernek szokatlan, új alkotásokat létrehozni önbizalommal és sikerélménnyel fogja őket feltölteni -amire most talán még nagyobb szükségük van mint valaha. A tábor segíthet a tematikához kapcsolódó szakmai irányú továbbtanulásban, döntésekben, a lehetőségek megismerésében. 

A tábort vezető Kádár Emese a Képzőművészeti Egyetem festő szakán végzett, aki a kortárs magyar képzőművészeti élet aktív tagja, sikeres, friss szellemiségű kiállító művész. Minden nap délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz amit egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és szabadtéri szieszta fog tagolni. 
 

Díj: 38 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 12-18 év

A tábort vezeti: Kádár Emese képzőművész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.