OLAJ- ÉS AKRILFESTÉSZETI TÁBOR GYEREKEKNEK

2021. augusztus 09-13. – naponta: 9.00-16.00

 

Ez a táborunk igazi kuriózum!
Olajjal ritkán festenek a gyerekek, mivel az anyag lassan száradó, költséges, a kezelése "macerás". Ennek ellenére azt gondoljuk, hogy a festészet “királynőjének” számító olaj technikát is érdemes megismertetni az arra fogékony, és azt értékelő gyerekekkel. Ezt a táborunkat kifejezetten azon gyerekek számára álmodtuk meg, akik szeretik a színeket, formákat, fantáziájuk végtelen, vonzalmat éreznek a hagyományos festészeti technikák iránt. 

A táborban a színkeverésen, a hagyományos festészeti technikák gyakorlati elsajátításán túl, a gyerekek belekóstolhatnak a művészi önkifejezés, és az alkotás adta határtalan szabadság élvezetébe. Megfigyeljük és lemásoljuk nagy alkotók munkáit, lesz festészet a természetben a nagy impresszionisták után és lesz szabad alkotás az érzelmek és gondolatok megvalósításával. 

A tábor végeztével a kis művészek valódi olajfestményekkel fognak hazatérni, amik életreszóló kincset és muníciót jelenthetnek majd nekik.  

Díj: 39 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 10 éves kortól

A tábort vezeti: Lajkó Nóra képzőművész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.