Grafika, illusztráció tábor

HellóAnyu! Kávézó, 2021. augusztus 09- 13. – naponta: 9.00-16.00

 

A grafika a képző és alkalmazott művészeti területek egyik legnépszerűbb ága. Olyan szerteágazó, hogy bár mindenkinek ismerősen cseng, mégis nehezen meghatározható műfaj. 

Táborunk segít e sokszínű világban való tájékozódásban és abban, hogy a résztvevők akár irányt tudjanak választani egy úton, későbbi célok elérésében. Betekintést enged a grafikusművészek, illusztrátorok autonóm, fantáziadús, akár mesés világába, de megmutatja a megrendelésre alkotó kreatív tervezők feladatait is. A tábor során olyan kreatív tervezési folyamatokat ismerhetnek meg a résztvevők, ami plakátok, könyvborítók, emblématervek, arculatok megtervezését és kivitelezését alapozza meg és ezzel az 5 napos tábor gerincét fogja adni.A feladatok nagy része hagyományos, kézzel készült tematikán alapszik, de a résztvevők kisebb arányban bepillantást nyerhetnek majd a számítógépen történő kivitelezés világába is. A tábor két vezetője Ferenczy Dóra grafikus és Bodonyi Panni illusztrátor a MOME után Berlinben és Dániában tanultak tovább, azóta pedig mindketten mint oktatóként mint szabadúszó grafikusként szakmájukban igen sikeresen dolgoznak. 

A tábor segíthet a tematikához kapcsolódó szakmai irányú továbbtanulásban, döntésekben, a lehetőségek megismerésében. A tábor létszáma limitált, a részvétel feltétele egy saját laptop, amit a fiataloknak a megadott napokon magukkal kell hoznia. Minden nap egy délelőtti és egy délutáni művészeti foglalkozás lesz, amit egy a helyszínen főzött és elfogyasztott ebéd és (esetleg) szabadtéri szieszta fog tagolni.

Díj: 44 000 Ft/fő

Ajánlott életkor    13-18 év

A tábort vezeti: Ferenczy Dóra grafikus, Bodonyi Panni illusztrátor

HELYSZÍN:
HellóAnyu! Kávézó
1077 Budapest, Csányi u. 7. 

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A fiatalok olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.