Divattervezés kreatív műhely kamaszoknak

2021. augusztus 8-12. – naponta: 9.00-16.00

 

A tábor a divat népszerű és szerethető világán keresztül nyújt betekintést a kreatív tervezés világába. 

A gyerekek részt vehetnek szabad, de sablonoktól mentes tervezői folyamatokban, mely nem csupán a ruha, az öltözékkiegészítő, és ékszer tervezés, hanem a kreatív élet számos egyéb területén hasznosítható. Gazdagítja a képzeletet, az ízlést, a nyitottságot. A programok során nemcsak az elmélet és a tervezés hanem a kevésbé ismert ám nagyon élvezetes textil-mintatervezés, anygag-festés, varrás is előtérbe kerül. Mindemellett az újra reneszánszát élő és a mai design világához alkalmazkodó hímzés és nemez művészetével is ismerkedhetnek a gyerekek. Profi iránymutatással, divat- és textiltervező iparművészként alkotó oktatónk segítségével a gyerekek rengeteg értékes információhoz és gyakorlati tapasztalathoz juthatnak. Érdekes és megújuló alapanyagokkal, formákkal kísérletezhetnek és hozhatnak létre új saját készítésű dekoratív tárgyakat is. 

A tábor segíthet a tematikához kapcsolódó szakmai irányú továbbtanulásban, döntésekben, a lehetőségek megismerésében. Minden nap délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz amit egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és szabadtéri szieszta fog tagolni. 

Díj: 38 000 Ft/fő

Ajánlott életkor    12-18 év

A tábort vezeti: Bokányi Nóra textiltervező művész

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A gyerekek olyan ruhában jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.