5 NAP, 5 MŰVÉSZETI TECHNIKA - KÖZÖS ALKOTÁS EGY IGAZI MŰVÉSSZEL BUDAPEST, JÚLIUS 9-13. – naponta: 9.00-16.00

 

5 napos táborunkban minden napot egy új művészeti alaptechnika megismerésének és gyakorlásának szentelünk. Grafit, szén, akril, akvarell, pasztell, tus, kollázs, montázs - és ezek vegyes használata fogja szolgáltatni az alap programot.
A gyerekek fiatal művész oktatónkkal, közös alkotás közben leshetik el a különböző művészeti technikák fortélyait.
Együtt alkotnak, miközben a "profi művész" is készíti velük együtt saját művét, melyet folyamatosan megfigyelhetnek, akár bele is nyúlhatak. Fesztelenül beszélgetve, zenét hallgatva gyakorlatban látnak és tanulnak, részesei lehetnek az együtt alkotás élményének. Minden nap végén hatalmas sikerélménnyel, új ismeretekkel és kész alkotással fogják zárni a napot.

Díj: 34 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 7-12 év

A tábort vezeti: Lajkó Nóra

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés