“BABASZOBA” KÉSZÍTÉS, DÍSZLETTERVEZÉS JÁTÉKOSAN

BUDAPEST, JÚNIUS 18-22. – naponta: 9.00-16.00
 

Programunkat kifejezetten kicsi, ám annál kreatívabb alkotó kedvű gyerekeknek találtuk ki. Játékos formában tanulhatnak a gyerekek művészi gondolkodást, alkotást, tervezést, egyedi anyagválasztást és kitartó kivitelezést. A sablonoktól mentes, a fantáziát végletekig működtető "feladatok" teljesen el fogják varázsolni a gyerekeket. Olyan mesés házikót visznek haza a tábor végén, ami sokáig dísze lesz majd a szobájuknak és akár éveken át egyedi és maradandó játékuk lesz. A programot rajzi és festészeti feladatokkal is fogjuk gazdagítani. A tábort rajziskolánk nagyon népszerű, a legkisebb Manzartos gyerekekkel foglalkozó Páris Bori képzőművész vezeti.

Ajánlott életkor: 6 éves kortól

Díj: 34 000 Ft/fő

A tábort vezeti: Páris Bori

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés