DIVATTERVEZÉS ÉS DIVATRAJZ GYEREKEKNEK

BUDAPEST, JÚLIUS 30 - AUGUSZTUS 3. – naponta: 9.00-16.00

 

Táborunk a divattervezés vonzó és könnyen szerethető világán keresztül vonzza be a gyerekeket a kreatív tervezés világába. A résztvevők beleshetnek egy kollekció megálmodásának folyamatába.
A különböző feladattípusok más-más oldalról közelítenek meg témákat és adnak újszerű látásmódot. Programunkban a divat és ruházati kiegészítő tervezési alapok mellett a műfaj kevésbé ismert, mégis nagyon élvezetes ágazatával, a textil és mintatervezés művészetével is ismerkedhetnek a gyerekek.
A divatrajz gyakorlásán keresztül szinte észrevétlenül fejlődik a rajztudás, és számos művészeti technika kerül a gyakorlati használat által ismertté. Profi iránymutatással, divat- és textiltervező iparművészként működő oktatónk segítségével a gyerekek rengeteg értékes információhoz és gyakorlati tapasztalathoz is juthatnak.

Díj: 34 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 9-10 éves kortól

A tábort vezeti: Nagy Brigitta textil- és öltözet tervező

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés