DIVATTERVEZÉS ÉS DIVATILLUSZTRÁCIÓ TÁBOR 

BUDAPEST, JÚLIUS 22-26. – naponta: 9.00-16.00

 

Táborunk a divattervezés vonzó és könnyen szerethető világán keresztül vonzza be a gyerekeket a kreatív tervezés világába. A résztvevők beleshetnek egy kollekció megálmodásának folyamatába. A különböző feladattípusok más-más oldalról közelítenek meg témákat és adnak újszerű látásmódot. Programunkban a divat és ruházati kiegészítő tervezési alapok mellett a műfaj kevésbé ismert, mégis nagyon élvezetes ágazatával, a textil és mintatervezés művészetével is megismerkedhetnek a gyerekek. A divatrajz gyakorlásán keresztül szinte észrevétlenül fejlődik a rajztudás, és számos művészeti technika kerül a gyakorlati használat által ismertté. Profi iránymutatással, divat- és textiltervező iparművészként működő oktatónk segítségével a gyerekek rengeteg értékes információhoz és gyakorlati tapasztalathoz is juthatnak.

Minden nap délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz. Ezt egy sétával egybekötött külső helyszíni ebéd és szabadtéri szieszta fogja tagolni. 

Díj: 35 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 10-16 éves kortól

A tábort vezeti: Nagy Brigitta textil- és öltözet tervező

HELYSZÍN:
Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén),
parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 10% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A tábori regisztráció 10 000 Ft díj előleg átutalásával válik teljessé.
A tábor díja tartalmazza az ebédet, valamint délelőtt és délután egy kis nasit, innivalót, gyümölcsöt. Ezért kérjük, hogy a gyerekek reggelizzenek otthon, vagy a reggelinek szánt ennivalót hozzák magukkal.

A gyerekek olyan ruhába jöjjenek a táborba, amit a legkevésbé sem sajnálnak. Legyen náluk sapka, naptej, saját kulacs, esőkabát.

Kérjük, gyermekük speciális étrend igényét mielőbb jelezzék.