LEGYEN A VAKÁCIÓD MESESZERŰ - MAGIC BOOK KÉSZÍTÉS

BUDAPEST, JÚLIUS 2-6. – naponta: 9.00-16.00

 

Táborunkban a gyerekek a grafikai és festészeti technikákon túl, bepillantást nyerhetnek az illusztráció fantáziadús világába. A népszerű és nagyon élvezets kalligráfia, vagyis szépírás rejtelmei előtérbe kerülnek, a hét folyamán egy valóságos kis könyv áll össze, amiben minden tudás benne lesz a tábor alatt elsajátítottak.

Díj: 34 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 9-12 év

A tábort vezeti: Szász Regina

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés