OLAJ- ÉS AKRILFESTÉSZETI TÁBOR GYEREKEKNEK

BUDAPEST, AUGUSZTUS 13-17. – naponta: 9.00-16.00

 

Ez a táborunk igazi kuriózum, újdonság a Manzart rajziskola palettáján. Olajjal ritkán festenek gyerekek, mivel az anyag lassan száradó, költséges, a kezelése "macerás". Ennek ellenére azt gondoljuk, hogy a festészet “királynőjének” számító olaj technikát is érdemes megismertetni az arra fogékony, és azt értékelő gyerekekkel. Ezt a táborunkat kifejezetten azon gyerekek számára álmodtuk meg, akik szeretik a színeket, formákat, fantáziájuk végtelen, vonzalmat éreznek a hagyományos festészeti technikák iránt.
A táborban a színkeverésen, a hagyományos festészeti technikák gyakorlati elsajátításán túl, a gyerekek belekóstolhatnak a művészi önkifejezés, és az alkotás adta határtalan szabadság élvezetébe. Megfigyeljük és lemásoljuk nagy alkotók munkáit, lesz festészet a természetben a nagy impresszionisták után és lesz szabad alkotás az érzelmek és gondolatok megvalósításával.
A tábor végztével a kis művészek valódi olajfestményekkel fognak hazatérni, amik életreszóló kincset és muníciót jelenthetnek majd nekik. A táborban résztvevők maximum létszáma 8 fő.

Díj: 44 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 10-12 éves kortól

A tábort vezeti: Üveges Mónika

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés