ÖRÖKÍTSD MEG A VILÁGOT MAGAD KÖRÜL!

VÁZLATRAJZ, SKETCHBOOK ÉS ÚTINAPLÓ KÉSZÍTÉS

BUDAPEST, JÚLIUS 23-27. naponta: 9.00-16.00

 

Táborunkban a résztvevők megismerkedhetnek egy olyan művészi hobbival, ami meghatározója lehet gyerekkoruknak, de akár egész életen át segíthet élményeik, utazásaik kreatív megörökítésében. Akvarell, tus, toll, ceruza és egyéb könnyed művészeti eszközök segítségével megtanulnak gyors vázlatokat készíteni a látott világról, majd ezeket tovább dolgozni, saját benyomásaik alapján képeket alkotni. Délelőttönként sétával, hangulatos piknikkel egybekötve, skicceket rajzolnak festenek, délutánonként a felvázolt élményeket megtanulják kidolgozni. Akár játékos formában, hozzáadott ragasztott tépett emlékdarabokkal kollázs formájában, vagy pontosabb rajzi kidolgozással saját műveket hoznak létre. Így ismerik meg lépésről-lépésre az "útinapló" vagy "sketchbook" készítésének titkait. A művészeti technikák helyes alkalmazását, és a térábrázolás alapvetéseit profi és a tanításban is gyakorlott festőművész oktatónk garantálja.

Díj: 34 000 Ft/fő

Ajánlott életkor: 12-16 év

A tábort vezeti: Lajkó Nóra

FIGYELEM! HELYSZÍN VÁLTOZÁS!
A BUDAPESTI TÁBORAINK, ÚJPEST KÖZPONTI HELYÉN, HANGULATOS, SAJÁT KERTTEL RENDELKEZŐ VILLAÉPÜLETÉBEN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE.

A budapesti táborok helyszíne: IV. Görgey Artúr utca 10.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- a tábor ideje alatt felhasznált teljes eszköz- és anyagköltséget
- 2 fogásos ebédet
- napközben gyümölcsöt, nasit, innivalót

Testvérek jelentkezése esetén a második, illetve harmadik gyemek után 20% kedvezményt adunk a tábori díjból.

JELENTKEZÉS MÓDJA:
A táborba való jelentkezés, e-mailen keresztül, regisztrációval kezdődik. A táborok előtt két héttel előleg befizetéssel lehet biztosítani a részvételt. Ehhez minden regisztrált résztvevőnek elküldjük a bankszámlaszámunkat. A díjelőleg befizetése történhet személyesen is. A fennmaradó részlet befizetése történhet szintén banki átutalással, vagy személyesen a tábor kezdetekor a helyszínen. A számlák átadására is ekkor kerül sor.

ÜGYELET:
Egyéni egyeztetéssel lehetőség lehet korábbi érkezésre, illetve délután későbbi hazamenetelre.

A speciális étkezési igényről, esetleges alergiáról, illetve bármilyen, a gyermek egészségügyi állapotával kapcsolatos információról kérjük időben tájékoztassanak minket.

Jelentkezés