Egynapos akvarell tábor

BUDAPEST, 2019. április 18. – 9.00-16.00

 

A tavaszi szünet első napján, amikor a szülők talán még dolgoznak, egy kellemes, művészettel feltöltő napot kínálunk a gyerekeknek. Egynapos táborunkban, az akvarell festés könnyed és látványos technikájával ismerkedhetnek a résztvevők. 

Az akvarell vagy más néven vízfestés olyan technika, ami rövid idő alatt látványos eredményt mutat, a kezdők hamar önbizalmat nyernek. Az alkotási folyamat rendkívül élvezetes, a színek összefolyatása, szabad keverése elősegíti a kreatívitás önfeledt átélését. Akvarellezni sokféleképpen lehet, mi minnél több variációt szeretnénk megmutatni a gyerekeknek. Aprólékos, illusztratív csendélet az inspiráló rajziskolai környezetben, jó idő esetén egy dunaparti sétával összekötött szabad festés az impresszionisták után. :)

Program:
9.00-12.00:
• festékek, papír, felhasználandó eszközök, használat bemutatása
• színkeverés alapismeretek
• akvarell technikai alapok
• egy saját akvarell lépésről-lépésre történő megfestése
12.00-13.30
• ebéd/szieszta
13.30-16.00
• festés a szabadban

Ajánlott életkor: 7 éves kortól ajánljuk

Díj: 9000 Ft, mely tartalmazza a nap során felhasznált összes eszköz és anyagköltséget valamint az ebédet és nassolnivalót.

Időpont: 2019.04.18. - 9.00-16.00 
Helyszín: Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén), parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

Vezeti: Lajkó Nóra

JELENTKEZÉS MÓDJA:
Jelentkezés, regisztráció: manzart.rajziskola@gmail.com 

A regisztráció 4.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tudjuk megtartani, a befizetett előleget visszautaljuk.

Érdeklődés / Jelentkezés