NÉGYALKALMAS FESTÉSZETI KURZUS
2022. május 13-tól

 

Újabb 4 alkalmas festészeti workshopot szervezünk, még a nyári szünet előtt, hogy a pihenés alatt már tudj és merj akár önállóan alkotni. Várunk téged, ha szeretnél elkezdeni festeni, de még a kezdet kezdetén vagy, nem tudod, hogyan állj neki! Akkor is gyere, ha úgy érzed még nem gyűjtöttél hozzá elég önbizalmat, biztosíthatunk, hogy amire elkezded a festést már kellő bátorságot fogsz gyűjteni a kalandhoz.

A szükséges gyakorlati tudnivalók és a színkeverés mellett, a festészeti stílusok sokszínű világából többfélét is szeretnénk megismertetni a résztvevőkkel. Az órák alapjául a látvány utáni festészet fog szolgálni, (tehát nem fotóról dolgozunk) amin keresztül pontos megfigyeléssel a realisztikusabb, letisztult ecsetkezeléstől eljutunk a felszabadult, hangulatot is kifejező expresszív képekig. Ha nincs rajzi előképzettséged, az sem baj, nem akadálya a részvételednek, segítünk az alapok megrajzolásában.

Mindezt családias, felszabadult hangulatban, úgy, hogy ha fáradtan is térsz be a munka után, garantáltan feltöltődve fogsz távozni.


Vezeti: Kádár Emese

Péntek: 2022. május 13-tól, 18.00–20.30,
––– Helyszín: 1077 Budapest, Csányi utca 7.

32 000,- Ft / 4 alkalom, mely tartalmazza az összes felhasznált eszköz és anyag költségét.

A regisztráció 10 000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha valamilyen okból mégsem tudnak a workshopon résztvenni, a befizetett díj előleg a rajziskola előre egyeztetett egy másik programján levásárolható. A befizetés átutalással történik, a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 5 és maximum 12 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tartjuk meg, a befizetett előleget visszautaljuk.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat