FORMATERVEZŐ ÉS ÉPÍTÉSZ
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 

A design különböző területei egyre jobban támaszkodnak egymásra, merítenek egymásból, a határok összemosódnak. A tér- és formatervezés rokon területek, kérdésfelvetéseik sok ponton összefüggenek, így a közös munka szerteágazó, gazdag inspirációforrás lehet a résztvevők számára.

A kurzus során az építész vagy formatervező szakra készülők azonos hívószavak, indító kérdések mentén dolgoznak, de a kidolgozás során munkáik különböző léptékűek lesznek. Az első félév során a tervezői gondolkodás megalapozása mellett még intenzíven jelen vannak a kifejezetten szakmai ábrázolási feladatok is.

A felvételi közeledtével a résztvevők már kifejezetten az egyéni utakra fókuszálva készülnek a komplexebb tervezési feladatokra.

A rajzi feldolgozás mellett a térben, makettben gondolkodás, az egész kurzus során fontos kiegészítője a munkának. Az órákon a konzultáció széleskörű szakmai kitekintéssel egészül ki.

A kurzushoz a tanév folyamán bármikor lehet csatlakozni, mivel a csoport kis létszámmal működik, az oktatás tud igazodni az új érkezőkhöz.

Csütörtök: 15.30–17.00
HelloAnyu - 1077 Budapest, Csányi utca 7. 
Vezeti: Oszetzky Dorina

Ára:
A kurzus díja 4 alkalmas bérlet rendszerben fizetendő, ami 30.000 Ft/ 4 alkalom.
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált anyagokat és eszközöket. A kurzus díját az első alkalom kezdete előtt kell befizetni.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat