FORMATERVEZŐ ÉS ÉPÍTÉSZ
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 

A design különböző területei egyre jobban támaszkodnak egymásra, merítenek egymásból, a határok összemosódnak. A tér- és formatervezés rokon területek, kérdésfelvetéseik sok ponton összefüggenek, így a közös munka szerteágazó, gazdag inspirációforrás lehet a résztvevők számára.

A kurzus során az építész vagy formatervező szakra készülők azonos hívószavak, indító kérdések mentén dolgoznak, de a kidolgozás során munkáik különböző léptékűek lesznek. Az első félév során a tervezői gondolkodás megalapozása mellett még intenzíven jelen vannak a kifejezetten szakmai ábrázolási feladatok is.

A felvételi közeledtével a résztvevők már kifejezetten az egyéni utakra fókuszálva készülnek a komplexebb tervezési feladatokra.

A rajzi feldolgozás mellett a térben, makettben gondolkodás, az egész kurzus során fontos kiegészítője a munkának. Az órákon a konzultáció széleskörű szakmai kitekintéssel egészül ki.

A kurzus október 5-én indul, a második félév januárban folytatódik.

Csütörtök: 15.30–17.00
HelloAnyu - 1077 Budapest, Csányi utca 7. 
Vezeti: Oszetzky Dorina

Ára:
Első félév, 12 alkalom, 90 000,- Ft, ami 3 havi részletben is fizethető.
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált anyagokat és eszközöket. A kurzus díját az első alkalom kezdete előtt kell befizetni.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat