KALLIGRÁF WORKSHOP
2019. január 20. – 10.00 és 2019. február 9. - 10.00

 

ÜNNEPI AJÁNDÉKÖTLET! A program során a legszemélyesebb, egyedi ajándék készíthető saját kézírásunk felhasználásával. A teljesség igénye nélkül: ünnepi felirat átlátszó gömbben, mottó, amit aztán nyomtatva pólón, képkeretben, ezer meg ezer felületre megálmodhatunk, ajándékkártya saját készítésű borítékban, kézzel készített képeslap, akvarell festéssel kiegészítve, csak a fantáziánk szabhat határt! Mi segítünk a profi kivitelezésben.

2019. jJANUÁR 20. Modern betűk, tipográfia. Táblafeliratok, kréta, negatív szöveg, kép-szöveg egyensúly az alkotásban. Farsangi meghívók, feliratok tervezése és kivitelezése, dekorálás a betűkkel.

2019. FEBRUÁR 9. Valentin napi kalligráfia program. Szerelmes üzenetek, titkos levelek, naplók és sok-sok egyéni elképzelés megvalósítása. Akár közös kép készítése! Ízléses és egyedi betű formálása, kézírás finomítása, az ötletek kivitelezése. Egy kis akvarell "gyorstalpaló" és az így készült mintákkal való kiegészítés.

A program igény szerint egyénre szabottan alakul, mi mindenkinek segítünk a megvalósításban, hogy olyan írásképet, képet vihessen haza, amilyet megálmodott. Igény szerint akvarell festéssel kiegészített képkészítés is része lehet a programnak.

Ha még sosem tanultál szépírni tussal, tollal, vagy gyerekkorodban fogtál ecsetet utoljára?
A programot úgy terveztük meg, hogy az egyént figyelembe véve igazodik a tudásszinthez. Nincs elvárás és nem lesz kudarcélmény! A workshopon való részvételnek nem feltétele az előzetes kalligráfiai, rajzi vagy festészeti előképzettség. Gyakorlott kezű oktatónk segítségével a résztvevők lépésről lépésre haladnak a megvalósítás felé.

Mit tartalmaz a workshop ára?
– A workshopon felhasznált összes anyagköltséget.
- Két grafikus, tipográfus oktató folyamatos korrektúráját és segítségét.
- Teát és aprósüteményt.

Amit biztosan nyújtani fogunk:
– vidám, energiával töltő délelőtti programot, ahol a résztvevők garantáltan fogják élvezni a művészet által nyújtott önmagunkba feledkezés flow élményét
- egy kis betű és tipográfiai ismeretet, ami akár későbbi kreatív tevékenységekben is hasznos lehet – inspiráló hangulatú környezet és kellemes zenét
– hazavihető saját művet, ami egyedi dísze lehet otthonunknak, de személyes, kreatív ajándéknak is kiváló.

Vezeti: Szász Regina és Somos Ildikó

Ára:  9000,- Ft

A regisztráció 4000,- Ft előleg befizetésével lehetséges. A tanfolyam kis létszámú, anyag és eszközigényes, ezért fontos, hogy pontosan tudjuk kire számíthatunk.

Érdeklődés / Jelentkezés