KALLIGRÁF WORKSHOP - 2017. december 9. – 10.00–14.00

 

Hétvégi kalligráf workshopunkon már az ünnepekre hangolódhatnak a résztvevők. Belekóstolhatnak a szépírás technikájába, majd tudásukat felhasználhatják ünnepi üdvözletek, romantikus naplók, monogramok, de önálló képek megalkotásához is. A program igény szerint egyénre szabottan alakul, mi mindenkinek segítünk a megvalósításban, hogy olyan képet vagy tárgyat vihessen haza, amilyet megálmodott. A tustechnika mellett igény szerint akvarell festés vagy gyönyörű merített papírokkal kombinált ajándéktárgy készítés is része lehet a programnak.

Ha még sosem tanultál szépírni tussal, tollal, vagy gyerekkorodban fogtál ecsetet utoljára?
A programot úgy terveztük meg, hogy az egyént figyelembe véve igazodik a tudásszinthez. Nincs elvárás és nem lesz kudarcélmény! A workshopon való részvételnek nem feltétele az előzetes kalligráfiai, rajzi vagy festészeti előképzettség. Gyakorlott kezű oktatónk segítségével a résztvevők lépésről lépésre haladnak a megvalósítás felé.

Hogy miket készíthetünk?
Ültetőkártya, meghívó, pólóminta, üzenet, idézet vagy ars poetica, ünnepi kísérőkártya, monogramm ami alapján később saját pecsét is készíthető, ajándék füzet, napló, falra akasztható kép, stb., a lehetőség végtelen!

Mit tartalmaz a workshop ára?
– A workshopon felhasznált összes anyagköltséget.
- Ajándék kalligrafikus toll készletet.
- Két grafikus, tipográfus oktató folyamatos korrektúráját és segítségét.
- Teát és aprósüteményt.

Amit biztosan nyújtani fogunk:
– vidám, energiával töltő délelőtti programot, ahol a résztvevők garantáltan fogják élvezni a művészet által nyújtott önmagunkba feledkezés flow élményét
- egy kis betű és tipográfiai ismeretet, ami akár későbbi kreatív tevékenységekben is hasznos lehet
– inspiráló hangulatú környezet és kellemes zene
– hazavihető saját művet, ami egyedi dísze lehet otthonunknak, de személyes, kreatív ajándéknak is kiváló.

Helyszín: Manzart Rajziskola (az Ady Endre Művelődési Központ épületében)
1043 Budapest, Tavasz u. 4.

Vezeti: Szász Regina

Ára:  6500,- Ft

A regisztráció 4000 Ft előleg befizetésével lehetséges. A tanfolyam kis létszámú, anyag és eszközigényes, ezért fontos, hogy pontosan tudjuk kire számíthatunk. A résztvevők száma minimum 5, de maximum 10 fő.

Jelentkezés