Kolibri festés, akvarell workshop kezdőknek
2019.04.06.,  szombat 15.00-18.00

 

Workshopunkon az akvarell festés könnyed és látványos technikájával ismerkedhetnek meg a résztvevők. Az akvarell vagy más néven vízfestés olyan technika, ami rövid idő alatt látványos eredményt mutat, a kezdők hamar önbizalmat nyernek tőle. Az alkotási folyamat rendkívül élvezetes, a színek összefolyatása, szabad keverése visszahozza a gyermekkori kreativitás önfeledt átélését. Általános tapasztalat, hogy a kezdeti segítség után a résztvevők már otthoni körülmények között is folytatják, tökéletesítik tudásukat. Az akvarellezés technikája lehetővé teszi az egyéni önkifejezést. Jelen van benne a nagyvonalú, foltszerű festészet, a véletlen varázsa, de ugyanakkor precíz, kifejező, a végletekig kidolgozott részletek is színesíthetik.
A workshopon megfestendő képet előrajzoljuk, a hangsúly a festészeti technikán lesz.

A kézzelfogható végeredmény, egy akvarell papíron megfestett és bekeretezett saját készítésű alkotás lesz, amit a büszke tulajdonosok természetsen magukkal vihetnek.
A megfestendő téma az esemény fejlécében látható kolibrit ábrázoló kép lesz.

Programunkon a rajzolásban és festészetben teljesen kezdő felnőtteket és gyermekeket egyaránt várjuk, 12 éves kortól.

A workshop tematikája:
- festékek, papír, eszközök bemutatása, a használatuk ismertetése
- színkeverés alapismeretek
- akvarell technikai alapok
- a kép lépésről-lépésre történő megfestése
- a kép keretezése

Ár: 9000,- Ft
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét, teát és egészséges nassolni valót.

Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon utca felől.

Vezeti: Lajkó Nóra és Somos Ildi

A regisztráció 4.000 Ft előleg befizetésével lehetséges. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján levásárolható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyezetetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük. A programot minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Amennyiben a megfelelő létszámú jelentkező nem gyűlik össze, a programot nem tartjuk meg, a befizetett előleget visszautaljuk.

Érdeklődés / Jelentkezés