LÉGY MŰVÉSZ EGY NAPRA!

 

Programunkat legfőképp azoknak ajánljuk, akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra, de vágyat éreznek magukban az alkotásra. Szeretnének egyedit alkotni, nyitottak az újszerűre.
Mindenkit szeretettel várunk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség, szükséges viszont lelkesedés és nyitottság.
A program során festőművész oktatónk folyamatos segítsége biztosítja mindenki számára, hogy sokat tanuljon, megtudjon műhelytitkokat és a végén saját művel térhessen haza.

A téma kiválasztása eredeti, mai, friss, igyekeztünk a könnyed nyári hangulathoz és a Balaton közelségéhez hangolódni. A meghirdetett "heavy gel" technika, még a festészetben járatos alkotók számára is új. Érdekes, rendkívül dinamikus és impozáns festményeket lehet készíteni vele. A technika elsajátítása után, a tudást otthon is kamatoztathatjuk.

A kellemes hangulatot a program házigazdája, a Balaton közelében, Lovas Kikötő és annak rendezvényterme a Kikötő HUB biztosítja egy iced latte kíséretében.
A workshop kiegészítője lehet egy hétvégi, balatoni kalandnak, remek érzés a kikapcsolódás mellett aktívan alkotni és egy saját készítésű festménnyel hazatérni. 12 éves kortól bárkit szeretettel várunk!

Időpont: 2024. július 6. 10.00 (A program nagyjából 3 órás.)

Ár: 14 000 Ft/ fő
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét és egy kávét.

Jelentkezés: manzart.rajziskola@gmail.com

A regisztráció 7.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé, amit visszalépés esetén nem áll módunkban visszafizetni, de a Rajziskola egy másik programján felhasználható. A fennmaradó összeget a workshop kezdetekor kérjük szépen készpénzben kifizetni. A program minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul. Nem megfelelő számú jelentkező esetén, a befizetett előleget visszatérítjük.

Helyszín: Lovas Kikötő (Balaton északi part) 8228 Lovas, Fő utca 19.