FARSANGI MASZK KÉSZÍTŐ WORKSHOP
2018. február 11. – 16.00 –19.30

 

Meghívásod van egy farsangi bulira? Rendeznél egy jelmezes összejövetelt a barátaiddal? Jobban szereted az egyedi tárgyakat, mint a boltban kapható, kész termékeket? Akkor tarts velünk ezen a különleges hangulatú februári workshopon! A nap végén minden résztvevő egy életreszóló emlékkel és egy gyönyörű, egyedi karneváli maszkkal térhet haza, ami akár báli kellék, ajándék, vagy falidísz is lehet.

Kikre számítunk?
Ha nem igazán vagy járatos a kézműves technikákban, akkor is bátran eljöhetsz, a foglalkozást jelmezkészítésben több éves tapasztalattal rendelkezó oktató vezeteti. Egyénreszabottan, a saját elképzeléseteket szem előtt tartva fog segíteni a tervezésben és a kivitelezésben is. A maszkok készítéséhez szükséges technikák gyorsan elsajátíthatóak és élvezetesek.

Ezen a worksopunkon a 14 év feletti gyermekek, és felnőtt résztvevők jelentkezésére számítunk.

Milyen anyagokkal dolgozunk?
Többféle, igényes, préselt papír alapra (lásd a fenti fotókon) dolgozunk, akril festékekkel, textilekkel, csipkékkel és gyöngyökkel. Mitől különleges ez a workshop? A végeredmény tökéletes, a karneválok és kosztümös filmek hangulatát idéző, minőségi tárgy lesz, mely nem egy szezon eldobható vagy lecserélhető tucatterméke, hanem egy életreszóló alkotás, lenyomat saját elképzelésünkről és egyéniségünkről.

Mit tartalmaz a workshop ára?
- 1 db préselt papír alapra készített maszkot (Lehetőség van az adott időn belül 2 db maszkot is készíteni, így a workshop ára 10 000 Ft / fő)
- az összes egyéb felhasznált anyagot
- teát, ásványvizet, és aprósüteményt

A kellemes alkotói hangulatot klassz zenékkel fogjuk majd pezsdíteni.
Helyszín: Manzart Rajziskola (az Ady Endre Művelődési Központ épületében)
1043 Budapest, Tavasz u. 4.

Vezeti: Melinda MacGill

Ára:  7500,- Ft

A regisztráció 4000,- Ft előleg befizetésével lehetséges. A tanfolyam kis létszámú, anyag és eszközigényes, ezért fontos, hogy pontosan tudjuk kire számíthatunk. A résztvevők száma minimum 4 fő, maximum 10 fő.

Jelentkezés