Építész kar, BME, rajz alkalmassági felvételi előkészítő
– INTENZÍV KURZUS –

 

Ne hagyjuk, hogy a nyári hónapok elvesszenek!

Aki egyetemi felvételire készül, nem fogja megbánni, ha nem az utolsó pillanatra marad minden. A rajzi alapok, vagy azok mélyebb elsajátítása is sok időt és gyakorlást igényel, sokszor nem elég szeptemberben nekiállni.
A szünetet felhasználhatjuk arra is, hogy a töltődés mellett gyakorlunk, fejlődünk. Rövid, intenzív kurzusainkkal remek lehetőségeket nyújtunk a szárnypróbálgatásra, önmagunk kipróbálására. Programjaink segíthetnek a döntésben is, hogy, később szeretnénk-e az adott területtel komolyabban foglalkozni.

A sokakat vonzó, ám a valóságban nem mindenkinek való építész szakma nem csekély felkészültséget igényel. A jó matekon túl egy rajz alkalmassági vizsgán is szépen kell teljesíteni a felvételin.
Rajziskolánk hosszú évek óta készíti fel a diákokat sikeresen a rajzi vizsgára. Év közben 3 hónapon át tartó kurzus esszenciáját tömörítettük egy intenzív ötnapos képzésbe, ami ugyan nem tudja ugyanazt a részletességet mint a 14 alkalmas (42 óra) magában foglaló társa, de pontos képet adhat a diáknak arról, hogy valóban jó irány-e ez számára illetve jóval lerövidítheti a további felkészülést.

A képzés tematikája a felvételi vizsgán várható feladatokra épül, az alapoktól kezdve, egészen a felvételin szereplő feladatokig jut el. Az utolsó napon lehetőség nyílik egy próbavizsgára, kipróbálva a teljes alkalmassági vizsga menetét, a feladatok kiértékelése után, pedig világossá válik, kinek mi az erőssége, vagy mire kell több energiát fordítani. A fentieken túl lehetőség lesz két építészeti tér rajzolására külső helyszínen, kicsit jobban belelátva, miért fontosak az alapok, milyen jellegű feladatokkal találkozhatnak a későbbiekben az építész hallgatóként.

A csoport kis létszámmal, maximum 8 fővel indul, így biztosítjuk a személyes támogatást és az odafigyelést. Az intenzív 5 napos program után, a résztvevő diákoknak az ősszel induló felkészítő kurzusunkon már csak egy sokkal rövidebb és hatékonyabb - inkább csak a gyakorlásra fókuszáló - képzésre lesz szükség.

Manzart Klauzál tér
1077 Budapest, Csányi utca 7.
2024. augusztus 5-9., 9:00–13:00

Ára: 49 000 Ft
Az ár tartalmazza az összes kurzuson felhasznált anyagot és eszközt.

Vezeti: Faur Csenge - BME Építészmérnöki kar volt hallgatója

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat