Felvételi előkészítő nyílt nap – ingyenes bemutató órák

 

Ha művészeti középiskolába felvételizik a gyermek, akkor a rajz felvételire időben, bizony már most el kell kezdeni a felkészülést!

Tapasztalataink szerint nem elég néhány hét, vagy akár hónap, a biztos tudás megszerzéséhez, a versenyképes portfólió összeállásához és az élőben történő felvételi rajzi feladatokhoz sok-sok tanulás és elmélyült munka szükséges, érdemes a 6., de legkésőbb 7. osztályban elkezdeni a felkészülést.

Rajziskolánk igen nagy tapasztalattal rendelkezik, ezt a több mint 20 évnyi sikeres működés és a nagy számban felvételt nyert diákjaink bizonyítják.

A felkészítés hatékony de élvezetes folyamatára saját szisztémát dolgoztunk ki az évek alatt, amit folyamatosan fejlesztünk, a folyton változó igényekhez igazítjuk.

Számos rugalmas konstrukciónk van, saját programot állítunk össze, illeszkedve a diák korához, aktuális felkészültségi szintjéhez és a kitűzött célintézmény elvárásaihoz.

Márciustól megnyitjuk kapuinkat az új csoportok számára. A márciusi jelentkezéssel most még a tandíj emelés előtti árakon fizethet elő a nyári szünetig. Early bird akcióinkkal pedig ezen felüli kedvezményeket biztosítunk!

Nem kell mást tenni mint eljönni a nyílt napunkra, ami ingyenes és még semmiféle elköteleződést nem jelent. A nyílt nap a művészeti iskolai felvételikkel kapcsolatos tudnivalókról és a Manzart Rajziskola felvételi előkészítőjéről szól. Tartalmaz emelett a gyerekek számára négy típusú próbaóra lehetőséget, amit az oktatóink a helyszínen tartanak.
A NYÍLTNAP REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

Addig is weboldalunkon tájékozódhhatnak a jelenleg is futó kurzusainkról:
https://www.manzart.hu/felveteliKozep.html

Kurzus árak, amik márciusig érvényesek:
Heti egy alkalom rajz: 20 000 Ft / 4 alkalom
Heti két alaklom rajz: 40 000 Ft / 8 alkalom
Heti egy rajz + egy szak óra: 40 000 Ft / 8 alkalom
Heti két rajz + egy szak óra: 55 000 Ft / 12 alkalom

3 hónapos bérlet akciók márciustól-májusig az áremelés előtt + biztos helyet jelent a diákoknak a jövő tanévben a rajziskolában:
Heti egy alkalom rajz 55 000 Ft / 12 alkalom
Heti két alklom rajz 105 000 Ft / 24 alkalom
Heti egy rajz + egy szak óra 105 000 Ft / 24 alkalom
Heti két rajz + egy szak óra 145 000 Ft / 36 alkalom

A foglalkozások kétórásak és tartalmazzák a felhasznált eszközöket és anyagokat. (Kivéve, 1 db rajzmappa, akvarell papír és a végső portfólióhoz használatos esetleges printelés, paszpartuzás költsége)

A nyílt nap helyszíne:
VII Csányi utca 7. (A nyílt nap a belvárosi műhelyünkben lesz, de felvételi előkészítőre az újpesti rajziskolánkba is járhatnak a gyerekek.)

Időpont: 2024.03.03. 10.00-13.30

Program: 10.00-11.00 Felvételi előkészítő tájékoztató - a budapesti választható művészeti iskolákról és azok követelményeiről - a Manzart Rajziskola felvételi előkészítő programjáról

11.00-13.00 Díjmentes próba rajzóra és képregény-animáció foglalkozás diákoknak. Kérés esetén szintfelmérés.

13.00-13.30 Szülői és diák kérdések, regisztráció, jelentkezés a kurzusokra

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat