Képregény készítő tábor

2020. október 26-27.

Rajz, illusztráció, kalligráfia tábor

2020. október 28-30.

 

A nyári táboraink népszerűsége mindig arra sarkall minket, hogy azok a gyerekek akiknek a hétköznapokon nem jut ideje eljutni hozzánk, az őszi szünet alatt velünk alkothassanak. Így október 26-30 közöt két művészeti alkotótábort is szervezünk. A táborok kétféle tematikán alapulnak, de mindkét esetben a kreatív alkotáson és a művészeti technikák sokféleségén lesz a hangsúly.
Lehetőség van mindkét táboron illetve a külön-külön való részvételre egyaránt.

KÉPREGÉNY KÉSZÍTŐ TÁBOR - 2020. október 26-27.

Várjuk azokat a gyerekeket, akik nem csak rajzolni, de írni, gondolkodni, történeteket mesélni is szeretnek. A képregény az önkifejezés egyik legszabadabb és legönállóbb műfaja. Lehetőséget biztosít bárkinek, hogy fantasztikus kalandokat éljen meg egy saját maga alkotta világban. Táborunkban ezeket az ötleteket játékos feladatokkal és különféle művészeti technikák alkalmazásával szeretnénk kicsalogatni a résztvevő gyerekekből, hogy saját maguk hozhassák létre a hozzájuk leginkább illő alkotásokat.

A tábor két napja alatt, délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz. Ezt egy sétával egybekötött ebéd és szabadtéri szieszta fogja tagolni.

A tábort Balázs Bori képregény és animáció kurzusaink oktatója vezeti.

Ajánlott korosztály: 8-13 év

Ár:
1 napra: 9000 Ft
2 napra: 16 000 Ft
Mindkét táboron való részvétel: 38 000 Ft
Az ár tartalmazza a teljes anyagköltséget, ebédet és nassolnivalót.


RAJZ, ILLUSZTRÁCIÓ, KALLIGRÁFIA TÁBOR - 2020. október 28 -30. 

Az ősz és ünnepeinek varázslatos hangulatát megidézve mesés képeket fogunk készíteni. Sok-sok látványos művészeti technikával, illusztrálással, kalligráfiával fűszerezve.

Tervezett feladatok:
- Őszi csendélet - különleges technikákkal: színes porpasztell, fekete papíron fehér ceruzával (negatív kép) akvarell festés, tűfilc képek.
- Mese illusztrálása (fantázia alapú rajz)
- Táblakép kalligráfia - (akár halloween-i) feliratok
- Képzeletbeli lények mintázása - agyagfigurák, szobrászkodás
- Mozgatható papírbábok
- Papírálarc készítés

A tábor három napja alatt, délelőtt és délután is művészeti foglalkozás lesz. Ezt egy sétával egybekötött ebéd és szabadtéri szieszta fogja tagolni.

Ajánlott korosztály: 8-13 év

A tábort Szász Regina tervezőgrafikus, tipográfus oktatónk vezeti.

Ár:
1 napra: 9000 Ft
2 napra: 16 000 Ft
3 napra: 24 000 Ft
Mindkét táboron való részvétel: 38 000 Ft

Az ár tartalmazza a teljes anyagköltséget, ebédet és nassolnivalót.

HELYSZÍN: Manzart Rajziskola 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén), vagy a 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8. felől.

Jelentkezés, regisztráció:
manzart.rajziskola@gmail.com
+36 20/915 25 95

A regisztráció napi 4.000 Ft, több nap esetén 10.000 Ft előleg befizetésével véglegesedik. Ha a részvétel valamilyen, nem a szervezők által előállt okból elmarad, a befizetett díj előleg a rajziskola bármelyik másik programján felhasználható. A befizetés történhet készpénzben a helyszínen (előre egyeztetett időpontban) vagy átutalással. Banki átutalás esetén a részleteket e-mailben egyeztetjük.

A táborokat minimum 6 és maximum 12 résztvevő gyermek jelentkezésével szervezzük.
Kérünk mindenkit, hogy a részvételi szándékát mielőbb jelezze felénk!

Figyelem! A vírus miatti speciális helyzetben a résztvevő gyerekek és az oktatók egészségének védelme érdekében szabályok és megelőző intézkedések lesznek melyeket a jelentkezést követően mailben el fogunk küldeni.

Amennyiben a hatályos jogszabályok a táborok megrendezését nem teszik lehetővé, úgy a táborok elmaradnak, a befizetett előlegeket visszautaljuk.