A Manzart Művészeti Ösztöndíjjal szeretnénk lehetőséget biztosítani olyan kiemelkedően tehetséges, nehéz szociális helyzetű diákok művészeti képzésére akik szívesen tanulnának rajzot és egyéb művészeti technikákat rajziskolánkban egy egész tanéven keresztül és akiket szakoktató tanáraik arra érdemesnek találnak.

A 2018/2019-as tanévben rajziskolánk 5 diák számára biztosít díjmentes oktatást az alábbi korcsoportos megosztás szerint:
- két fő 6 és 10 év közötti tanuló - gyermek csoport
- két fő 10 és 14 év közötti tanuló - tini csoport
(kifejezetten művészeti továbbtanulásra irányuló felkészítés)
- egy fő 15 év feletti tanuló - felnőtt csoport

A képzéshez szükséges anyagokat és eszközöket az ösztöndíjasok számára a Manzart Rajziskola biztosítja. Az ösztöndíj időtartama: 2018. október 15. és 2019. június 15. között heti 1 alkalommal 2-3 órás foglalkozás.

Az oktatás helyszíne:
Manzart Rajziskola és Művészeti Műhely
1043 Budapet, Árpád út 53.

A jelentkezés módja és határideje
 

Az ösztöndíjra jelentkezhet minden magyarországi oktatási intézményben tanuló diák, aki vállalja, hogy a tanév során a foglalkozásokon folyamatosan részt vesz. ​Kérjük, hogy jelentkezéshez küldjék el a javasolt diák adatait, és csatoljanak minimum 3 db bármilyen technikával készült 1 évnél nem régebbi alkotást ​a jelölt munkái közül. A tanári ajánlásnak tartalmaznia kell egy-egy rövid leírást a beküldött munkákkal kapcsolatban valamint a jelölt diákot és szocális helyzetét bemutató jellemzést. ​A szaktanárok által javasolt diákok közül a Manzart Rajziskola oktatói választják ki az Ösztöndíjasokat az eddig készült munkák és személyes találkozó alapján. A személyes találkozóra 2018. szeptemberében kerül majd sor, ennek időpontjáról e-mailben tájékoztatjuk a jelölteket. Kizárólag online jelentkezéseket tudunk elfogadni.

A jelentkezés határideje: 2018. szeptember 22.

Jelentkezés