HALADÓ ​RAJZ - PORTRÉ ÉS AKT
Felnőtteknek és 15 éves kortól

 

Kurzusunkon a klasszikus rajztanulás alapjait sajátíthatják el, vagy ebbéli tudásukat fejleszthetik a résztvevők. Minden foglalkozás élő modell részvételével zajlik. Az emberi portré és a művészi akt ábrázolásán keresztül a pontos megfigyelés és magabiztos arányérzék elsajátítása mellett a cél a tónus technika, és ezáltal az egyéni rajzi stílus kialakulása. Eszközök tekintetében elsősorban grafittal, szénnel, későbbiekben egyéb (akár színes) technikákkal is foglalkozunk. Kezdő vagy haladó rajztudással egyaránt lehet csatlakozni, a képzés az egyéni igények figyelembe vételével zajlik.

A kurzuson való rendszeres részvétel, a felsőfokú művészeti iskolák felvételi előkészítő programjaként is működhet. Ebben az esetben a felvételi szándékot a foglalkozás vezetőjének kérjük mielőbb jelezzék.

Csütörtök: 17.00–19.45
1077 Budapest, Csányi utca 7. 
Vezeti: Oszetzky Dorina

Szerda: 17.30–20.15
1043 Budapest, Árpád út 53. 
Vezeti: Varga Andi

Szombat: 10.00–12.45
1077 Budapest, Csányi utca 7. 
Vezeti: Októbertől indul


24 000,- Ft / 4 alkalom x 3 óra
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.

Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 6000,- Ft, mely a helyszínen fizetendő. A jelentkezés és a tanfolyamhoz való csatlakozás lehetősége folyamatos. A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat