TEXTIL- ÉS DIVATTERVEZÉS
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ

 

A kurzus, hogy célja, hogy diákjaink megismerkednek a kreatív tervezés komplex folyamatával.

A szabad, de sablonoktól mentes tervezői feladatok által nyert tudás nem csupán a ruha, a textilminta, az öltözékkiegészítő, és ékszer tervezés, hanem a kreatív élet számos egyéb területén hasznosítható. Gazdagítja a képzeletet, a stílusérzéket, ízlést, a nyitottságot.
A kurzus során nemcsak az elmélet és a tervezés hanem a kevésbé ismert ám nagyon élvezetes, anygag-festés, szövés, varrás is előtérbe kerül. Lehetőség adódik érdekes és megújuló alapanyagokkal, formákkal való kísérletezésre is.

Profi iránymutatással, divat- és textiltervező iparművészként alkotó oktatónk segítségével a diákok rengeteg értékes információhoz és gyakorlati tapasztalathoz juthatnak.

Kurzusunk segíthet a tematikához kapcsolódó szakmai irányú továbbtanulásban, döntésekben, a lehetőségek megismerésében is.

Manzart - HelloAnyu
1077 Budapest, Csányi utca 7.
Hétfő: 17.00–19.00 (egyetemi előkészítő)
Hétfő: 17.30-19.00 (kurzus)
Vezeti: Bokányi Nóra

A kurzus ára:
20 000,- Ft / 4 alkalom

Egyetemi divat/textil felvételi előkészítő:
12 alkalom, 90 000,- Ft, ami 3 havi részletben is fizethető

A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált anyagokat és eszközöket. A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni.

A jelentkezés folyamatos, a tanév során bármikor lehet csatlakozni de felvételi vizsga esetén érdemes minél előbb a tervezett szeptemberi induláskor kezdeni. Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 6000,- Ft mely a helyszínen fizetendő. A csoport minimum 6 fő jelentkezése esetén indul.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat