​KÉPREGÉNY - ANIMÁCIÓ KURZUS

Ez a kurzus igazi kuriózum! Szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik nem csak rajzolni, de írni, gondolkodni, történeteket mesélni is szeretnek. 
A feladatok rugalmasan alkalmazkodnak az egyénhez, a tanfolyam célja az önfeledt kikapcsolódás mellett, a gyerekeknek megmutatott és felkínált végtelen stílus és lehetőség. Mindez egy lendületes, kreativitással teli fiatal alkotócsoport tolmácsolásában.

A kurzus lehetőséget ad az önbizalom, az önismeret fejlődésre, egy befogadó, színes, hasonló érdeklődésű gyerekekből álló közösség keretein belül. Egy jó képregény létrehozásához nem feltétlenül szükséges a kiváló rajztudás, sokkal fontosabb a mondanivaló, a világ, a karakterek, a konfliktusok egyedisége. Ezeket az ötleteket játékos feladatokkal és különféle technikák alkalmazásával szeretnénk kicsalogatni a kurzusra járókból, hogy maguk hozhassák létre a hozzájuk leginkább illő alkotásukat. Minden órán kortárs művészek munkáival adunk inspirációt, az elmélet és a gyakorlat szorosan kapcsolódva mélyül el a kurzus folyamán.

Péntek:17.30–19.00 

Ajánlott korosztály: 10-15

Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)

Vezeti: Gollob Hanna - MOME animáció szakos hallgató

Ára: 16 000,- Ft / 4 alkalom
A jelentkezés folyamatos, a tanév során bármikor lehet csatlakozni. Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 4000,- Ft, mely a helyszínen fizetendő.
A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni. A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.

A csoportok telítettsége miatt, ha valaki egymás után két hétig hiányzik és nem jelzi, hogy folytatni szeretné a kurzust, úgy tekintjük, hogy a helye megüresedett, így mások is lehetőséget kaphatnak a csoportba kerülésre. Ezért kérjük jelezzék ha egy esetleges utazás, betegség stb miatt hosszabb kiesés várható de folytatni szeretnének a tanfolyamot.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat