MANZARTOCSKA - ALKOTÓMŰHELY

 

Ebben az életkorban hatalmas inspiráló erővel bír, ha a gyermek megismerkedik a művészet eszközeinek sokszínűségével, amelyek az alkotást még élménydúsabbá varázsolják számára. Kurzusunk segít megismerkedni olyan klasszikus technikákkal, mint a grafit, a szén, az akvarell, az akril, a pasztell, a tus, valamint a kollázs és a montázs. 

A technikai fortélyok mellett a feladatok egyaránt fókuszálnak a rajzi alapok elsajátítására, és a kreatív önkifejezés gyakorlására. A kurzus ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek a művészet különböző látásmódjaiba is: kurzusunk játékosan kalauzolja a gyerekeket át a művészettörténeten, a régmúlttól a kortárs alkotásokig.

A résztvevő gyerekek az életkort, egyéni tempót és tudásszintet figyelembe véve, szinte személyre szabottan fejlődhetnek.


Foglalkozásunk segít:
a bátrabb kreativitás megnyilvánulásában
- a rajzi képességek fejlődésében
- az érzelmi képességek fejlesztésében: érzelmek felismerésében, kifejezésében, megértésében és szabályozásában
- a művészet és környezeti kultúra könnyebb megértéseben

Kiknek ajánljuk? 
- Ha felfedezzük, hogy gyerekünk az átlagosnál nagyobb alkotókedvvel bír
- Ha gyerekünkkel a kreatív eszközök széles skáláját szeretnénk megismertetni
- Akiknek jó ha olyan közösségbe tartoznak, ahol hasonló beállítottságú "művészlelkek" vannak

5-7 éveseknek ajánljuk

Szombat: 9.30–10.30
Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53.
Vezeti: Breszkovics Bernadett

16 000,- Ft / 4 alkalom
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket. A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni.

A jelentkezés folyamatos, a tanév során bármikor lehet csatlakozni. Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 4000,- Ft mely a helyszínen fizetendő.

A csoportok telítettsége miatt, ha valaki egymás után két hétig hiányzik és nem jelzi, hogy folytatni szeretné a kurzust, úgy tekintjük, hogy a helye megüresedett, így mások is lehetőséget kaphatnak a csoportba kerülésre. Ezért kérjük jelezzék ha egy esetleges utazás, betegség stb miatt hosszabb kiesés várható de folytatni szeretnének a tanfolyamot.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat