BABA-MAMA KÉPZŐMŰVÉSZETI ÉS KÉZMŰVES ALKOTÁS

 

"Anyu segítesz nekem cicát rajzolni?" 
Ha ismerős a kérdés, és az érzés, hogy ilyenkor bajban vagy mert ez számodra sem annyira könnyű feladat, akkor a szeptemberben induló kurzusunkat neked álmodtuk meg. 

Várunk téged és babádat ha szeretnél neki a kreatív alkotás induló időszakában egy kicsit többet segíteni és néhány színes, kikapcsolódást nyújtó délelőttöt velünk tölteni. Ha úgy érzed szívesen ismersz meg néhány egszerűbb és egyedibb, az alkotáshoz szükséges eszközt és technikát. Ha van kedved a kicsivel együttműködve, akár az ő rajzát vagy kreatív ötletét továbbgondolva, a kivitelezéssel segíteni neki. Festőművész oktatónk mindkettőtöknek segít a megvalósításban.
Akik már ismerik a Hellóanyu helyszínét, nem kell bemutatnunk a meleg hangulatú, családias és bababarát környezetet. Az elmélyült alkotás után pedig folytatódhat a program a kávézóban. 
A programra angolul beszélő párosokat is szívesen várunk!

Ajánlott korosztály: szülő/nagyszülő és gyermek 4 éves korig

Kedd: 10.00 - 10.45 --- Helyszín: 1077 Budapest, Csányi utca 7.

Vezeti: Breszkovics Bernadett

16 000,- Ft / 4 alkalom
A kurzust folyamatosan tervezzük az év folyamán, a fizetés 4 alkalmas bérletekben történik, melyből egy hiányzást minden esetben jóváírunk. Lehetőség lesz egy egyszeri próbaalkalomra is mely 4000 Ft és csak a helyszínen, készpénzben fizetendő.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat