​KÉPREGÉNY - ANIMÁCIÓ KURZUS
(Klauzál tér)

Ez a kurzus igazi kuriózum, várjuk mindazokat, akik nem csak rajzolni, de írni, gondolkodni, történeteket mesélni is szeretnek.
A feladatok rugalmasan alkalmazkodnak a csoport és az egyén igényeihez, a tanfolyam célja a diákok egyedi alkotói stílusának megtalálása és csiszolása. Mindez egy lendületes, kreativitással teli fiatal alkotócsoport tolmácsolásában.

A kurzus lehetőséget ad személyes fejlődésre, önismereti kérdések taglalására egy befogadó, színes, hasonló érdeklődésű fiatalokból álló közösség keretein belül. A feladatok minden alkalommal új megoldási lehetőséget kínálnak, a diákok tudás szintjéhez igazodva. Egy jó képregény létrehozásához nem feltétlenül szükséges a kiváló rajztudás, sokkal fontosabb a mondanivaló, a világ, a karakterek, a konfliktusok egyedisége. Ezeket az ötleteket játékos feladatokkal és különféle technikák alkalmazásával szeretnénk kicsalogatni a kurzusra járókból, hogy maguk hozhassák létre a hozzájuk leginkább illő alkotásukat. Minden órán kortárs művészek munkáival ösztönözzük az érdeklődőket, az elmélet és a gyakorlat szorosan kapcsolódva mélyül el a kurzus folyamán. Ajánljuk minden érdeklődőnek, rajzolónak, írónak és animációs, filmes szakmára készülő fiatalnak egyaránt!

Ajánlott korosztály: 12-16

Kedd: 17.00–19.00 
Helyszín: Hello Manzart – 1077 Budapest, Csányi utca 7.

Vezeti: Varga Andi

18 000,- Ft / 4 alkalom
A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni. A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.  Próbaóra: 5000,- Ft

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat