KREATÍV DÉLELŐTT GYEREKEKNEK

 

Azoknak az alkotni vágyó gyerekeknek indítottuk el kurzusunkat, akik a hétköznapokon a sok egyéb elfoglaltság és a tanulnivaló miatt nem tudnak időt szakítani az elmélyült alkotásra, a művészet adta kikapcsolódásra. Ebben az életkorban hatalmas inspiráló erővel bír, ha a gyermek megismerkedik a művészet eszközeinek sokszínűségével, amelyek az alkotást még élménydúsabbá varázsolják számára. Kurzusunk segít megismerkedni olyan klasszikus technikákkal, mint a grafit, a szén, az akvarell, az akril, a pasztell, a tus, valamint a kollázs és a montázs. 

A technikai fortélyok mellett a feladatok egyaránt fókuszálnak a rajzi alapok elsajátítására, és a kreatív önkifejezés gyakorlására. A kurzus ideje alatt a gyerekek betekintést nyerhetnek a művészet különböző látásmódjaiba is: kurzusunk játékosan kalauzolja a gyerekeket át a művészettörténeten, a régmúlttól a kortárs alkotásokig, érintve a modern mozgókép kultúrát is. (képregény, animáció) 

Oktatóink szem előtt tartják a csoport igényeit, és figyelmet fordítanak a személyes fejlődésre is. A foglalkozások során a gyerekek hasonló érdeklődési körű közösségben, kellemes környezetben, szakmai segítség mellett alkothatnak, fejleszthetik készségeiket. A bérleteket mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni. Egy hiányzás pótolható a bérletből, további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmakat nincs módunkban jóváírni.

Ajánlott életkor: 8-12

Manzart Újpest
1043 Budapet, Árpád út 53.
Szombat: 10.45–12.00 
Vezeti: Breszkovics Bernadett festőművész

Manzart Klauzál tér
Hello Manzart – 1077 Budapest, Csányi utca 7.
Szombat: 10.00–11.20 
Vezeti: Varga Andrea festőművész

16 000,- Ft / 4 alkalom
A tanfolyam ára tartalmazza a foglalkozásokon felhasznált papírt és eszközöket.

A jelentkezés folyamatos, a tanév során bármikor lehet csatlakozni. Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek díja 4000,- Ft mely a helyszínen fizetendő.

Érdeklődés / Jelentkezés:
manzart.rajziskola@gmail.com
vagy
Kapcsolat